Follow:

Tumeric teeth whitening powder

2023-Tumeric1a

Hoi..hoiii! Wie wil niet witte tanden hebben? Ik denk dat wel de meeste mensen graag witter tanden willen hebben. Onder andere ik. Mijn tanden zijn niet zo geel maar toch wil ik graag witter tanden dan nu. Eigenlijk long time ago heb ik al geprobeerd allerlei manier om mijn tanden witter te krijgen. Maar ik vind het zelf nog niet wit genoeg. Vandaag blog ik over de tumeric teeth whitening powder. Lees je mee2023-Tumeric1aa 2023-Tumeric1aaa Tumeric teeth whitening powder zit in de witte pot. Als je de deksel opendraait, zit er nog deksel op. De poeder is lichte geel en de tumeric geur is niet zo sterk. 2023-Tumeric1aaaa Al een paar weken heb ik deze tumeric tand poeder gebruik. Mijn tanden zijn wel schoon en ik zie tot nu toe weinig verschil of mijn tanden witter zijn geworden. Ik zag wel op insta of tiktok dat er tiktoker tumeric poeder meng met coconutolie om je tanden witter te worden. Ik heb zelf nog niet geprobeerd en wel erg benieuwd naar. Ik ga deze week deze combinatie (tumeric poeder + coconutolie). Ik heb deze tanden witte poeder tumeric bij de action gekocht voor geen €5 geloof ik. Heb je zelf al zo`n tanden poeder geprobeerd?

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

bevat affie links
Share
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge