Follow:

Tweede hands camera

 photo 2016TweelingCamera1aa_zpslvshvgka.jpg
Ik heb mijn oude camera Canon Powershot A620 op Marktplaats gekocht. Blij mee, alleen heb ik extra gewone SD kaarten en AA oplader batterijen nodig zodat ik filmpje lang kan maken

 photo 2016TweelingCamera1aaa_zpsv8lb92yt.jpg
Voordat ik deze camera Canon Powershot A620 hard zocht, heb ik al een tijdje Panasonic TZ 55 gekocht (met kantelbaar scherm omhoog (ik hou niet van, liever zijkant kantelbaar zoals deze camera of Canon 600D). Ik was van plan om de camera Panasonic TZ 55 artikel te schrijven maar helaas is hij al nu kapot. Ik kan hem niet gebruiken 🙁 Hij is duur ook nog en zooooooo traag. Echt miskoop. Echt balen, Bleh!
Vandaar dat ik nu nog twijfel om compact camera voor vlog te kopen want ik kan niet de camera even uittesten. Ik ben bang dat hij traag werkt en weer miskoop net als die Panasonic TZ 55. De andere camera`s Nikon coolpix s3300 en Xacti VG10 heb ik al aan mijn familie gegeven. Toen mijn moeder hier was, nam ze mee.

 photo 2016TweelingCamera1a_zpsyxhz6d9y.jpg
Een paar weken heb ik op marktplaat bezocht en staan een paar verkoper met deze camera Canon Powershot A620 en is er ook Canon Powershot A730 ofzo maar de prijs vind ik prijzig. Gelukkig is er een lieve verkoper en ik mocht hem voor 12 euro kopen zonder verzendkosten. Ik betaalde dus €18,50 voor tweede hand Canon Powershot A620 en incl SD kaart 32MB. Ik ben blij en ik kan weer af en toe filmpje/vlog maken. Wel moet ik gewone SD kaart gebruiken en 4 AA batterijen. Oude wet he maar ik ben blij

Ik laat een paar foto`s met deze camera. De foto`s zonder bewerken
 photo 2016TweelingCamera1bbbbb_zpszsrx0nal.jpg photo 2016TweelingCamera1bbbb_zpspvlhwicf.jpg photo 2016TweelingCamera1bbb_zpsw5rnmxcx.jpg photo 2016TweelingCamera1bb_zpsv9dxdf3j.jpg photo 2016TweelingCamera1b_zpslycmr7mb.jpg

Ik heb een paar filmpje op mij site al geplaatst o.a. deze filmpje en deze. Maar vandaag ga ik nog een filmpje zien die ik gisteren heb gemaakt. Helaas leeg de batterijen en ik heb nog geen andere extra batterijen. Bij action heb ik oplader AA batterijen gekocht.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=1lDeDTDyGvk[/youtube]

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like