Follow:

Unboxing : Lekkerhoning zelf samenstellen pakket ( cadeautips )

Lekkerhoning
De feestdagen komen er dichterbij maar het is nog tijd om cadeautje uit te zoeken en natuurlijk te bestellen/kopen. Van de webshop lekkerhoning mocht ik verwen pakket zelf samenstellen en je kan ook je eigen verwen pakket samenstellen. Het klinkt toch leuk. Vandaag laat ik stuk voor stuk het producten zien. Kijk je mee

Lekkerhoning

Over Lekkerhoning

Lekkerhoning.nl werkt samen met Best in class imker van Nederland. Samen zorgen wij ervoor dat de beste en de lekkerste soorten Natuurlijke en rauwe honing, 100% Biologische verzorgingsproducten en de heerlijke honing delicatessen op onze website te koop zijn tegen zeer scherpe prijzen!

Op de website lekkerhoning zijn er zo veel en variëren producten die ik graag uittesten/proeven. Na rondgekeken op de webshop heb ik uiteindelijk aantal beauty producten en wat lekkers besteld.

Zeep met echte honing € 3.50 ( 300ml. )

Lekkerhoning
Alle eerst hen ik een vloeibare zeep met echte honing gekozen. Deze vloeibare zeep zit in een transparant pompflacon. Erg handig. Wat ik erg benieuwd ben want dit product is 3in1. Volgens lekkerhoning kan je deze vloeibare zeep gebruiken als handwash, douchegel en gezicht reiniging. En je kun hem dagelijks gebruiken. De zeep ruikt naar honing want het bevat echte honing. Deze vloeibare zeep schuimt niet zo veel maar het is heel zachte zeep. Het bevalt dit product heel fijn. Een echte aanrader.

Gezichtsmasker BIO €17.95 ( 50ml. )

Lekkerhoning
Nog een beauty product namelijk een gezichtsmasker. Gezichtsmasker BIO zit in een tube. Dit masker met twee soorten klei is ontwikkeld voor het welzijn van ieder huidtype. De scrub heeft een heel kleine scrubgedeeltjes en vrij licht van textuur maar het is een fijne scrub. Dit masker gebruik ik ook om mij make-up te verwijderen want het schuimt de scrub tijdens masseren over mijn gezicht. Je hebt maar een klein beetje nodig. Na gebruik voelt mijn huid lekker zacht aan en schoon.

Plantaardig honingzeep € 1.95 ( 100 gram. )

Lekkerhoning
De derde product is een beauty product namelijk een zeepblok “Plantaardig honingzeep”. Deze zeep ruikt heerlijk naar lavendel. Deze heerlijk geurende zeep kan je gebruiken naast voor douchen, kan je ook deze zeep om je make-up kwasten schoon te maken.

Royal Jelly Honing zeep € 4.50 ( 250 gr )

Lekkerhoning
Nog een zeepblok Royal Jelly Honing zeep. Deze zeep is een plantaardig geurende zeep voor de gevoelige of onrustige huid. Het is prima in de keuken en in de badkamer te gebruiken. De zeep ruikt echt heerlijk, schuimt goed en droogt de huid niet uit.

Vitamin Bee huidbalsem € 19.95 ( 250 gr )

Lekkerhoning
Een andere beauty product die ik echt benieuwd naar is Vitamin Bee huidbalsem. Dit product bevat natuurlijke oliën, waaronder bijenwas uit Nederlandse imkerij, geschikt voor ieder huidtype. De balsem denk aan een van Beauty Kitchen product. De balsem smelt tussen de handen en het smeert gemakkelijk. Het trekt de olie goed in en geeft een heerlijk gevoel. Vitamin Bee huidbalsem kan je gebruiken voor het gezicht en lichaam. Mijn huid voelt heerlijk zacht aan.

Honingwijn rood € 6.00 ( 37,5 cl )

Lekkerhoning
Geen beauty product maar wel drank product heb ik besteld. De naam van het product Honingwijn rood maakt mij benieuwd naar. Af en toe drink ik wijn..rode wijn en witte wijn maar honingwijn heb ik nog nooit gehoord. Deze wijn is gemaakt op basis van een zoete rode wijn en is verrijkt met lindehoning en propolis. Daarnaast zijn de kruidenextracten toegevoegd van: St. Janskruid, meidoorn, salie, klein hoefblad, zilverschoon, melisse, engelwortel, fenegriek en guldenroede. De zoet smakende Ambrosia bevordert de eetlust en de nachtrust. En de wijn wordt speciaal aanbevolen voor het verhogen van de weerstand. De wijn heeft een lekkere nasmaak.

Hoe?
Drink de wijn als aperitief, tijdens de maaltijd of voor het slapen gaan.

Echte rauwe honing Vanaf: €2.50 ( Per 100 gram )

Lekkerhoning
Rauwe honing is een honing zoals de bijen maken, 100% natuurproduct. Deze honing wordt door hun uit de kasten gehaald, in blokken gesneden en in zichtdoosjes verkocht. Het ziet er verse en lekker uit. Anders dan honing uit de potje die ik vaker zie in de supermarkt. Volgens lekkerhoning : Raathoning moet u niet door de thee doen, maar los eten. Ja..het is lekker! Maar ik ben eigenwijs en nieuwsgierig dan voeg ik een klein beetje deze rauwe honing in mijn warm thee. Ik proef geen honing dus ik heb twee drie lepeltje weer toegevoegd. Mijn warm thee is stuk zoeter maar snap ik nu waarom rauwe honing bete los eten. Deze honing kan je gebruiken voor op je boterham of toetje/yoghurt.

Honingsnoep met vitamine C vanaf € 2.20 ( 100 gram )

Lekkerhoning
De andere food product die ik heb gekozen is Honingsnoep met vitamine C. Deze snoepjes proeft in het begin niet zo zoet maar daarna het heeft zoet van echte honing. Aan de binnenkant zit de snoepje een echte honing in en bevatten geen kleurstoffen.

Lekkerhoning
Stuk voor stuk zijn de producten van lekkerhonig echt heerlijk. Ik ben echt enthousiast over. Superleuk dat ik het pakket zelf mocht samenstellen. Dit soort pakket vind ik zelf altijd leuk. Superleuk als cadeau voor je zelf met je eigen (verwen)pakket zelf samenstellen of als cadeau voor iemand anders. Superleuk toch! Bij lekkerhoning kan je dus eigen (verwen)pakket samenstellen.

Welke product(en) zou je gaan bestellen?

Liefs,
Dhini

  
Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.
Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like

16 Comments

 • Reply Laura

  Wat leuk zo’n pakket! Heerlijk producten met honing:)
  Laura´s last blog post ..Netflix tips: detective editie

  05 December 2018 at 10:34
 • Reply Debby | Barcelonamom.com

  Wat heerlijk zeg. En ik kende honingwijn nog niet, maar dat klikt als iets om een keer te proberen…..

  05 December 2018 at 10:31
 • Reply Yousra Yasmine

  Wat een leuke unboxing! Heerlijke producten zaten er in zeg!
  Yousra Yasmine´s last blog post ..Wat zeg je als woorden niet kunnen troosten?

  04 December 2018 at 21:48
 • Reply Nadia

  Honing is zo fijn… Ik heb ook wat dingen geproefd, maar ook de verzorgingsproducten lijken me heerlijk!
  Nadia´s last blog post ..|| 4 || Mijn leukste herinnering aan het Sinterklaasfeest.

  04 December 2018 at 18:48
 • Reply Saar

  Honing is zo’n veelzijdig product hè. Ik vind het heerlijk. Prachtig pakket heb je trouwens gekregen. Ziet er mooi uit om te geven!

  04 December 2018 at 13:55
 • Reply Marcelina de Boer - Walma

  Wat een fijne producten heb je! Die zomerraathoning is heerlijk trouwens. Ik heb er zelf ook besteld 🙂

  04 December 2018 at 12:17
 • Reply Tamara

  Allemaal heerlijke en vooral gezonde producten, leuk pakket heb je samengesteld

  04 December 2018 at 11:05
 • Reply Daphne - verdraaidmooi

  Ik ben zelf geen honingfan, maar leuk als cadeau.
  Daphne – verdraaidmooi´s last blog post ..Make Up Factory Tailored Lashes review

  04 December 2018 at 10:55
 • Reply Esther

  Ik hou van producten met honing in. Vooral van de geur. Super leuk dat je zelf een pakket kan samenstellen, zeker voor de feestdagen die er nu aankomen.
  Esther´s last blog post ..6 Musthaves voor hondeneigenaars

  03 December 2018 at 17:55
 • Reply Britt - DailyDazzle.nl

  Ziet er allemaal goed uit! Mooie foto’s ook.

  03 December 2018 at 17:20
 • Reply Wanda

  Ik wist niet eens dat er zoveel producten met honing waren! Ik ga straks even kijken, want mijn vriend is gek op honing, dus wie weet…

  03 December 2018 at 16:08
 • Reply Hey Frits / Manon

  Jeetje, leuk om te zien hoeveel soorten producten er wel niet met honing zijn! Heerlijke geur altijd.

  03 December 2018 at 15:09
 • Reply Balou

  Honing.. ik hou er van! Heerlijk!

  03 December 2018 at 12:09
 • Reply Stephanie

  Honing heeft heel veel goeie eigenschappen hé. Toen ik nog thuis woonde zijn we eens met onze mobilhome bij een honingboer langs geweest in Frankrijk. Super wat ze er allemaal van kunnen maken.

  03 December 2018 at 11:32
 • Reply Laura

  Oh wat een leuke cadeautip! Ik ben gek op honing, dus dit zou wel iets voor mij kunnen zijn!

  03 December 2018 at 11:07
 • Reply Engelina graepler

  Wat een fijne producten heb je uitgekozen, ik ben zelf erg benieuwt naar de skin balm en de echte honing.

  03 December 2018 at 10:32
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge