Follow:

Utsukusy facial cleanser cream

 photo 2016utsukusy1abbbb_zpsm4fdkx9s.jpg
Utsukusy is nieuw merk voor mij. Ik kende dit merk nog niet. Het is altijd leuk om onbekende merk te ontdekken en word leuker als zelf mocht uittesten. Vandaag laat ik jullie wat ik ervan vind. Lees je mee


 photo 2016utsukusy1ab_zpsvltaffxn.jpg
De Utsukusy facial cleanser cream zit in een witte tube met klikbaar systeem. Dit facial creme is op basis van traditionele natuurlijke ingrediënten voor een gezonde, zijdezachte en stralende huid, het zit er wel een beetje parfum in. De crème belooft dat de creme tegen mee-eters werkt en onzuiverheden in de huid maar hij verzorgt en hydrateert tegelijkertijd.

 photo 2016utsukusy1abbb_zpsm8osvcrt.jpg photo 2016utsukusy1abb_zpsdu366ire.jpg
Door licht textuur masseer je de creme gemakkelijk over je gezicht en voet meteen mijn huid lekker zacht aanvoelen. Daarna met een warm gastendoekje of washandje afnemen.

 photo 2016utsukusy1a_zpsoh9jwdxi.jpg
Ook ontving ik twee samples dagcrème Sashini crème. Dus ik breng deze creme gelijk op mijn gereinigd gezicht aan. De dagcrème ruikt heerlijk fris en hij smeert makkelijk en trekt goed in. Mijn huid voelt heerlijk zacht aan. De facial crème vind ik heel fijn crème, hier heb je geen wattenstaafjes voor nodig, wel een gastendoekje/wasdoekje nodig. De facial crème droogt mijn huid niet. Deze reiniger creme is geschikt voor vette huid maar ook voor oudere en droge huid. te bestellen op Utsukusy schoonheid.

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk, PR of bedrijf.

Share
Previous Post Next Post

You may also like