Follow:

Weleda – Nature Cocoon Shower Limited Edition, gezichtsolie en lip balm

2020-Weleda10a

Hoi..hoi! In deze blog ga ik drie Weleda producten aan jullie laten zien. Lees je meeWeleda – Nature Cocoon Shower Limited Edition

2020-Weleda10ab Weleda Nature Cocoon Shower zit in een tube met nature illustratie. De verpakking ziet er leuk uit, echt herfst sfeer krijgen. Met klikbaarsysteem kan je de shower makkelijk doseren. Hieronder de ingrediënten. 2020-Weleda10abb Deze milde douchecrème op basis van 100% plantaardige stoffen reinigt de huid zacht. Biologische sesamolie behoudt het natuurlijke vochtgehalte van de huid. Zoals je de ingrediënten leest, zit er wel parfum in maar ik heb geen last van, zelf ben dol op lekker ruikende douche shower en ook ben ik zelf gek op parfum. Het schuimt voldoende, het ruikt ook nog lekker naar zacht kruiden, warm geurtje, niet te overdreven. Na het douchen voelt mijn huid lekker zacht en soepel aan.

Weleda Skin food lip balm

2020-Weleda10ac 2020-Weleda10acc De bekende lijn producten van Weleda. Ik ben erg tevreden met deze lijn zoals je in dit artikel leest. Deze lipbalm heb ik al maar ik weet het niet meer waar (altijd andere tas dragen, vandaar) maar gelukkig heb ik deze fijne lip balm weer dus ik kan weer mijn droge lippen verwennen/verzorgen. De lip balm zit in mini tube, handig om mee te nemen. Ik heb geen droge lippen meer als ik mijn lippen met deze lip balm smeer.

Weleda Verstevigende gezichtsolie granaatappel grenade

2020-Weleda10ad Ook deze lijn van Weleda ben ik tevreden over, artikel terug lezen maar gezichtsolie van deze lijn heb ik nog niet. Zoals misschien jullie al weten, ben ik dol op gezichtsolie. Voordat dagcrème, breng ik altijd eerst gezichtsolie maar soms meng ik de olie met dagcrème. 2020-Weleda10add Weleda Verstevigende gezichtsolie granaatappel grenade zit in een glazen fles. Dankzij de druppelaar kan je de olie gemakkelijk hoeveelheid heb je nodig. Deze uieke compistie vol anti oxidanten bevat 8 krachtige biologische plantenolieen van o.a. granaatappel, abrikoos, avocado en argan.

Weleda Verstevigende gezichtsolie granaatappel grenade
– Vermindert lijnstje en rimpels
– Zichbaar stevige en gladdere huid
– Anti-pollution formule

De olie is lichte daardoor smeert gemakkelijk en trekt snel in, geen vet aanvoelen. De olie ruikt naar zacht zoete geur maar niet storend en het vervliegt de geur tijdens aanbrengen. Vermindert lijntjes en rimpels kan ik nog niet beoordelen (tijd nodig denk ik) maar mijn huid voelt heerlijk zacht, glad en stevig aan. 2020-Weleda10aa Stuk voor stuk ben ik echt heel erg enthousiast over Weleda producten hierboven en ik zou zeggen, laat je huid fris en stralen met deze Weleda producten. Weleda producten zijn te koop bij de Tuinen, bij de drogisterijen of online.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?
Share
Previous Post Next Post

You may also like