Follow:

Vichy Idéalia

 photo 2017Vichy1a_zpsw8h6zowg.jpg
Al een paar dagen terug testte ik drie Vichy Idéalia verzorgingslijn producten. Vichy Idéalia is een verzorgingslijn die energie geeft voor de huid, zodat je huid er weer stralend uitziet. Vandaag vertel ik meer hieronder wat ik ervan vind. Lees je mee


 photo 2017Vichy1ac_zps19cbgpir.jpg
Vichy Idéalia Peeling zit in een glas flesje. De verpakking ziet er simpel maar luxe uit. De idealia Peeling is een nachtverzorging peeling die de celvernieuwing stimuleert voor een stralende en verbeterde huidkwaliteit bij het ontwaken.
 photo 2017Vichy1acc_zpsa4ptztno.jpg
Wanneer ik de idealia Peeling op mijn hand deed, heeft de peeling een waterachtige textuur (denk je aan toner/nacht toner) en is hypoallergeen geparfumeerd. Het is dus gebruik een wattenschijfje om uit te smeren over gereinigd gezicht. Daarna breng je vervolgens een nachtcreme aan. De idealia Peeling bevat geen parabenen en sulfaat. Deze peeling (nacht toner) is geschikt voor alle huidtypes.

 photo 2017Vichy1ab_zpshp6wzlzh.jpg
Vichy Idéalia Serum zit in een glas flesje met een pompsysteem, erg handig. De uiterlijk van de flesje ziet er luxe uit. Idéalia Serum hydrateert, voedt en vermindert zichtbaar rimpels, fijne lijntjes en zorgt voor een stralende huid.

Werking en resultaat:
– Zorgt voor een ideale huidkwaliteit.
– Frisse uitstraling, egalere teint
– Verfijnt de huidtextuur.
– Zichtbaar kleinere poriën en gladgestreken fijne lijntjes

 photo 2017Vichy1abb_zpsmxzq8fxb.jpg
Het serum heeft een luchtige creme en een frisse geurtje. Het smeert `s ochtends op een gereinigd gezicht aan te brengen. Door luchtige textuur smeer het serum gemakkelijk en trekt snel in de huid. Mijn huid voelt heerlijk zacht en glad aan en hydrateert mijn huid goed. Je kunt het serum als dagcrème gebruiken. Het product bevat geen parabenen en sulfaat, wel Hypoallergeen geparfumeerd. Het serum is geschikt voor alle huidtypes.

 photo 2017Vichy1ad_zps8dbodvuq.jpg
Vichy Idéalia Dagverzorging Normale Tot Gemengde Huid zit in glas potje met luxe uiterlijk. Idealia Dagverzorging Normale Tot Gemengde Huid heeft een antioxiderende werking voor een langdurig stralende gloed.
Hydrateert, voedt en vermindert zichtbaar rimpels en fijne lijntjes.

Werking en resultaat:
– Zorgt voor een homogene teint, natuurlijke stralende gloed, verfijnde huidtextuur, zichtbaar gladgestreken fijne lijntjes en een minder vermoeide uitstraling.

 photo 2017Vichy1add_zpsaureogdd.jpg
Idéalia dagcrème heeft een luchtige textuur en aangename geurtje (Hypoallergeen, geparfumeerd). De crème smeert gemakkelijk en trekt snel in de huid. Mijn huid voelt heerlijk zacht, soepel aan en hydrateert. De crème bevat geen parabenen en sulfaat.

 photo 2017Vichy1aa_zpszapymyk2.jpg
Vichy Idéalia gezichtsverzorgingslijn is geschikt voor vrouwen die de eerste tekenen van huidveroudering zien op hun huid. Het product heeft aangename geur want er zit een klein beetje parfum in, dit kan natuurlijk voor sommige mensen een probleem zijn. Ik gebruik deze al een paar dagen en ben tevreden. Het product hydrateert en verzacht mijn huid. Vichy Idéalia is geschikt voor alle huidtypes. shop Vichy producten op Newpharma

Liefs,
Dhini

Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like