Follow:

Vlog : Playmobil

Playmobil
Op dit moment typ ik deze artikel, is mij site in de war. Maar nu ga ik snel even kort artikel plaatsen. Gisteren morgan om half 11 vertrokken wij richting Hardingxveld want er is Playmobil beurs. Het lijkt mij leuk om een keertje mee te maken en het is ook lekker dichtbij. Eigenlijk kan met de trein maar wij reden met auto.

Bij de Balie is er een aardige mevrouw en dan konden wij verder naar binnen om playmobil te bewonderen. In kleine ruimte konden wij verschillende standen de playmobil te kijken, City gedeelte, Kasteel etc. De kid krijg een papier met daarop plaatjes die ze moesten uitzoeken en als alles gevonden dan krijg een piraat petje.

Playmobil

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=pISPMTamdGI[/youtube]

Playmobil
Daarnaast krijgen wij flyer en helaas heb ik te laat gelezen want achter het gebouw tuin. Wij hebben even gekeken maar rondje doen. Als de mevrouw achter balie ons laat weten, gaan wij zeker de tuin in rondje lopen. Jammer want de tuin ziet er heerlijk uit om even rondje te doen. Ik las op de flyer in de auto. Het was dus te laat 🙁 Helaas pindakaas…volgende lees eerst de flyer voordat naar huis gaan 😀 Misschien staat er leuke nieuws.

Het was wel leuk dankzij zoektocht naar het plaatje. Met ons drieën (2 volwassenen en 1 kindje van 6 jaar) betaalden wij bij elkaar €10 .

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
  
Dit is #nospon, #zelfbetaald dus de toegang

Share
Previous Post Next Post

You may also like