Follow:

Win : Little Tikes “Pak de krab”

 photo 2015LittleWin1aa_zpsvlluzvnx.jpg
Ik vind het zo leuk om te zien de groeien van de baby. Van rollen, zitten tot zelf kan lopen. Om je baby te stimuleren, richt dit najaar Little Tikes zich op de ontwikkeling van baby’s met een speelgoedlijn die hen stimuleert actief te spelen binnen de eerste belangrijke 18 maanden. Deze lijn genaamd “Little Tikes Lil’ Ocean Explorers leert baby’s bewegen”.
Deze lijn bevat een een aantal zeedieren o.a. deze “Pak de krab”. Elk speelgoed heeft hun eigen bewegingsfuncties en de allerkleinsten op verschillende manieren actief laten zijn.


Productbeschrijving

Klaar voor de start, kruipen maar! Je baby heeft een heleboel plezier met het achternazitten van de krab. Door middel van bewegingssensor technologie beweegt de krab van de ene naar de andere kant en klapt in zijn scharen terwijl je baby hem achterna zit. De speelse muziek werkt sfeerverhogend!

Little Tikes “Pake de krab” is een speelgoed om je baby heerlijk de krab te pakken. Want de krab beweegt van de ene naar de andere kant door de bovenste knop op het hoofd te drukken. Dit zorgt dat de baby hem achterna volgen. Tijdens de krab beweeg, gaat de Klauwen openen en sluiten. Aan / uit en volume knop vind je op de achterkant. Er zijn maar liefs 6 liedjes en geluidseffecten. Er zitten al drie 3 “AAA” alkaline batterijen in (meegeleverd ). Handig! Vaak moet je de batterijen zelf regelen als je speelgoed kopen. Laat je baby stimuleren om te bewegen en zich verder te ontwikkelen. Deze Pak de krab is voor baby vanaf 9 tot 36 maanden.

De Little Tikes Lil’ Ocean Explorers “Pak de krab” kost € 19.99 o.a. te koop bij bol.com

Het is bijna kerst. Is dit zeker erg leuk voor je eigen baby of voor cadeautje aan iemand anders geven dan kan je hem winnen. Want ik mag een aan mijn bezoekers geven.

Win : Little Tikes “Pak de krab” – GESLOTEN

Wat moet je doen :
– Laat een reacie achter dat je mee doet
– Volg dhini.nl op bloglovin

Winactie loopt tot 9 november en de winnaar krijg persoonlijk bericht. Succes!

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf en bevat affiliatie links . Zie disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like