Follow:

Perfumes : Stradivarius Perfumes Love, Cashmere en Cosy Vanilla

2020-Stradivarius-Parfum12a

Hoi..hoi…! Misschien jullie weten al dat ik dol op perfumes ben. Alle perfume merken wil ik graag ruiken en misschien zitten er lekkere geuren tussen. Graag natuurlijk die lang goed blijft hangen. In ander blogpost heb ik al perfumes van mode merk Bershka geplaatst, nieuwsgierig kan hier terug vinden. En vandaag laat ik je 3 perfumes van andere mode merk Stradivarius zien. Kijk je mee2020-Stradivarius-Parfum12aa Eigenlijk wil ik vorige jaar al perfumes van dit merk bestellen en graag natuurlijk bestel in de sale periode maar helaas geen aanbiedingen voor de perfumes, wel voor kleren. Omdat ik zo nieuwsgierig ben, besloot ik toch maar bestellen. Er zijn aantal perfumes beschikbaar, alleen mis ik beschrijving of informatie de noten van de perfumes. Sommige wel en veel zonder informatie. Dus ik gok en ik heb deze perfume gekozen. Om de noten te weten voor bij elke perfumes, heb ik even opzoeken. Via fragrantica.nl kan ik de noten van de perfumes vinden.

No 161 Cashmere Stradivarius eau de toilette 75ml €9,99

2020-Stradivarius-Parfum12ab Stradivarius No 161 Cashmere Stradivarius eau de toilette zit in simpele flacon met houtaccent dop. De noten: Vruchten, Perziek en zwarte bessen. De geur ruik ik naar fruitig met iets licht warm accent. Hij is licht geurtje. Het blijft een paar uurtjes maar dus spuit maar royaal en een paar keren als het nodig is.

No 141 Stradivarius Love eau de toilette 50ml €9,99

2020-Stradivarius-Parfum12ac Stradivarius Love eau de toilette zit in een transparant glas flacon met een houtaccent dop. Ik kan nergens op internet vinden de noten van dit perfume. Ik ben dol op perfume maar toch is het niet zo makkelijk om de noten te vinden. Op mijn huid ruik deze perfumes naar zoet en iets warm luchtje. Het blijft iets langer dan de Cashmere perfume.

No 34 Stradivarius Cosy vanilla eau de toilette 50ml €7,99

2020-Stradivarius-Parfum12ad Stradivarius Cosy vanilla eau de toilette zit in een glas flacon met soort strikje eromheen. Het maakt iets toch leuker eruitzien, vind ik persoonlijk. Op de label staan wel de noten dat vind ik erg handig om te weten. Notes: Bergamot, Cacao en Vanilla. Op de site van Stradivarius ziet er donker geel kleur hebben maar toen ik hem in echt zien. Het is heel licht geel kleur. Het ruikt deze perfume naar warm met iets zoet (niet overheersen zoet) en iets naar koekje geurtje. Ik vind deze geur lekker voor als het weer koud is. De geur ruikt iets langer hangen. 2020-Stradivarius-Parfum12aa Nu ben ik niet zo nieuwsgierig meer met de perfumes van dit van het merk Stradivairus maar toch graag andere Stradivarius perfumes ruiken. Dus toch blijft nog benieuwd naar. Als de perfumes in de sale staan, misschien ga ik bestellen (nog niet zeker) want die van zara de sale meer aantrekkelijk. Ze zijn lekker maar ze blijven jammer niet de hele dag lang hangen. Voor dit seizoen ga ik voor Love en Cosy Vanilla kiezen. Welke Stradivarius perfumes raad je mij aan?

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Share
Previous Post Next Post

You may also like