Follow:

Weleda laat je huid stralen met granaatappel

 photo 2017WeledaGranaatappel1a_zpsf7lax6wh.jpg
Huidveroudering op een natuurlijke manier tegengaan? Dat kan met Granaatappel Verstevigende Gezichts- en Lichaamsverzorging. Weleda heeft de granaatappellijn ontwikkeld: een complete serie voor gezicht en lichaam die de tekenen van huidveroudering vermindert en je huid volop laat stralen. Op een 100% natuurlijke manier. Ik test Weleda Gezichtsverzorging producten uit. Lees je mee

 photo 2017WeledaGranaatappel1aa_zpsdd1e09ru.jpg
Weleda granaatappellijn zit in dezelfde doosjes met daarop de naam van de product en wat informatie, een fris uiterlijk. Weleda granaatappellijn bevat granaatappelpittenolie die rijk is aan antioxidanten, bevordert de huidregeneratie en leent zich uitstekend voor de verzorging van de rijpere huid.

 photo 2017WeledaGranaatappel1ae_zps6bracgqg.jpg photo 2017WeledaGranaatappel1aee_zpssaxof3gl.jpg
Granaatappel Verstevigende Oogcontourcrème €23.49 :
– Versterkt de tere huid rondom de ogen
– Stimuleert de celvernieuwing en beschermt tegen huidveroudering
– Kan gebruikt worden door dragers van contactlenzen

De oogcrème zit in een tube van 10ml. De structuur is fijn daardoor smeer het makkelijk random de ogen en heeft een aangename geur. Het voelt prettig en de crème wordt snel op huid genomen. Het lijkt er op dat mijn huid rondom mijn ogen wat glad is. Ik ben blij verrast want na een paar dagen aangebracht, zie ik de fijne lijntjes onder mijn ogen vervagen.

 photo 2017WeledaGranaatappel1ab_zps6ziiayo0.jpg photo 2017WeledaGranaatappel1abb_zpsb1z93pug.jpg
Granaatappel Verstevigend Serum €25.99 (30ml.) :
– Onmiddelijke intensieve hydratatie
– Echte energie-boost: verstevigt de huid en verhoogt de elasticiteit
– Aangename gelstructuur, trekt snel in

Het serum zit in een flacon en heeft een pompsysteem. Wanneer je de pompje drukt, kom er transparant gel en heeft een zacht aangename geurtje. Door fijne gelstructuur, brengt de gel gemakkelijk aan, niet vet en trekt snel in. S`ochtend en in de avond breng ik deze gel elke dag en ik merk dat mijn huid egaal is geworden. Daarnaast combineer ik met dagcrème en nachtcrème van dezelfde lijn.

 photo 2017WeledaGranaatappel1ad_zpsvei9mc0j.jpg photo 2017WeledaGranaatappel1add_zpsxt7tdtnp.jpg
Granaatappel Verstevigende Dagcrème €22.99 (30ml) :
– Verzacht rimpels
– Verstevigt de huid
– Verbetert de huidelasticiteit

De dagcrème verpakt in een tube en wanneer je de tube opendraait, komt er een witte crème uit. Deze dagcrème heeft licht van textuur daardoor brengt gemakkelijk en de crème wordt heel goed opgenomen door mijn huid. De geur is goed aanwezig maar niet storend want de geur ruikt aangenaam. Mijn huid wordt strakker maar toch zacht aanvoelen.

 photo 2017WeledaGranaatappel1ac_zps2t49gzys.jpg photo 2017WeledaGranaatappel1acc_zps2boueojz.jpg
Granaatappel Verstevigende Nachtcrème €22.99 (30ml) :
– Activeert het natuurlijke proces van de nachtelijke regeneratie
– Verzacht rimpels
– Verstevigt de huid en verhoogt de elasticiteit

De nachtcrème zit in een frisse tube. Ook heeft sterke geur net als dagcrème. De nachtcreme is iets dik maar erg prettige crème om ‘s avonds op de huid aan te brengen want het trekt goed in, zonder vet aanvoelen. `S ochtends heb ik echt gladder huid en strakker. Heerlijk!

 photo 2017WeledaGranaatappel1aaa_zpserixchn3.jpg
De hele Granaatappel-lijn vind ik heerlijk. De crèmes worden goed in mijn huid opgenomen en heeft aangename geurtje. Zeker aanrader! Ik ben echt heel erg enthousiast over granaatappellin van Weleda en ik zou zeggen, laat je huid fris en stralen met granaatappellin van Weleda. Weleda producten zijn te koop bij de Tuinen, bij de drogisterijen of Online.

Liefs,
Dhini
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Share
Previous Post Next Post

You may also like