Follow:

Welke beauty spullen neem Ik mee?

Oeps..! :ssst: Op my vorige blogpost lezen jullie wwarschijnlijk dat het de laatste blogpost is maar Ik ga toch deze blogpost als laatste te posten van vandaag.

Vanmiddag vertrekken wij ongeveer 12 uur naar Zeeland, Kamperland (Roompot Beach Resort). En voordat wij vertrekken, ga Ik ff over beauty spulletjes :makeup: die Ik op vakantie meeneem :vakantie: . Ik neem een paar maar beauty spulletjes want het is toch maar een paar dagen.


Ik vind wel aardig veel he! De rest van beauty spulletjes zoals zeep, shampoo & conditioneer, tandpasta zijn meestal in myn lieve man beauty tas 😀 En als zonnetje :sun: schijnt dan neem Ik de zonne cream & after sun ook mee.

Alles netjes ingepakt 😀

Verder neem Ik ook 2 boeken mee, 2 tijdschriften die gisteren middag van myn lieve schoonzus heb gekregen. Dank je wel :blowkiss:

Dit is voorlopig de laatste blogpost van mij. Tot 19 sept dus :wave:

Hmmm welke beauty spulletje moet Ik nog meenemen?

Liefs,
dhinivh

Share
Previous Post Next Post

You may also like