Follow:

Dhini & dhini.nl zijn een paar dagen relaaax..x..x!

Niet schrikken! Vanaf vandaag ga Ik straks een paar dagen weg samen met myn lieve man natuurlijk :love: of mini vakantie :vakantie: zeg maar ….

Myn man besloot dat wij gewoon in Nederland op vakantie :vakantie: en ben mee eens. Van 14 – 18 sept`09 gaan wij vanmiddag naar Zeeland, Kamperland. We huren leuke caravan 🙂 (zo te zien op site).

Nu hopen wij dat komende dagen mooi weer worden :sun:

Dus komende dagen zijn Dhini & dhini.nl relaaaaax. Ik ben niet van plan om wat te posten in de komende dagen. En dus verwachten jullie niet nieuw blogpost op dhini.nl vanaf vandaag tot 18 sept`09. Sommige van jullie missen mij niet toch of wel? Als mis, spijt me dat Ik blogpost op komende dagen niet ga posten :compy: .

We hebben zin in op vakantie te gaan. Duimen jullie mee dat komende dagen mooi weer zouden worden?

Ik wens jullie hele fijne dagen toe en tot 19 sept :wave:

Liefs,
dhinivh

Share
Previous Post Next Post

You may also like