Follow:

Onecklace Dreamcatcher & Bar necklace

 photo 2017Oneclick1a_zpslqk7yzbn.jpg
Love sieraden onder andere ketting. Naast oorbellen, armbandjes draag ik graag ketting aan. Simpel tot wat leuks design sieraden vind ik altijd leuk om te dragen. Vandaag show ik mij twee nieuw ketting aan jullie.

 photo 2017Oneclick1aa_zpswzp5ghfs.jpg
Er kwam het pakketje met deze leuke paarse verpakking. Er zaten twee paarse dozen in een papier tas. Superleuk en mooi verpakking.

 photo 2017Oneclick1aaa_zpsjlo7xdlu.jpg
Ik mocht twee ketting uitzoeken en ik heb een simpele ketting horizontal bar necklace en een dreamcacther necklace
uitgezocht.

One click necklace
Op deze Horizontal bar necklace staat de naam van mij site dhini.nl. Alleen ik vergeet dat de hartje in plaat van puntje. Maar ach is hij leuke ketting. Ik heb voor Rose Gold Plated gekozen met box chain gekozen. De lengte van deze ketting is 40cm (16″). De Bar initial horizontal necklace kan je zelf persoonlijk tekst toevoegen bijvoorbeeld je naam, de naam van je dochter/zoon, datum etc. Deze ketting kost £50.01 nu afgeprijsd naar £30.76

One click necklace
De tweede ketting heb ik een Dreamcacther necklace besteld. Ook in Rose Gold Plated met chainbox, alleen is de lengte langer dan de Bar ketting namelijk 55cm (22″). Deze ketting kost £68.49 nu afgeprijsd naar £34.26

One click necklace
Beide ketting aan heeft in vijf verschillende lengte die je zelf naar je wens kunt kiezen. Ook voor de materiaal zijn er drie soorten zoals Silver, Gold plated en Rose Gold Plated. Beide ketting kan je op webshop sieraden onecklace bestellen.

Wat vind je van mijn rose gouden ketting ?

  
Liefs
Dhini  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk, PR of bedrijf.

Share
Previous Post Next Post

You may also like