Follow:

Woensdag wishlist : Nubikk Enkellaarzen

Enkellaarzen
Naast sneakers ben ik dol op enkellaarzen vooral nu in de koude weertje. Met dit weer draag ik graag enkel laarsjes. Het is toch fijn als je aantal enkellaarzen in huis hebt. Vandaag laat ik mijn nieuwe enkellaars/laarzen zien en ik heb ook staan aantal enkellaarzen en laarzen op mij verlanglijstje. Kijk jullie mee

Enkellaarsjes
In de winter periode draag ik liever laarzen of enkellaarzen. Ik draag vaak UUG enkellaarzen maar die is versleten. Ik heb dus nieuw vervanging toe. Vandaag show ik mijn nieuwe enkellaarsjes/laarzen. Deze enkellaarzen/laarzen ziet er simpel uit maar erg leuk design met gesp aan de zijdekanten. Ik heb maat 37, iets ruimte maar het zit lekker en het kan nog wel gedragen worden. Aan de binnenkant is een zachte teddy voering. Door de eenvoud design kan je deze laarsjes te combineren met van alles. En ik heb in twee stijlen gedaan.

Zoals ik eerder vertelt ben ik dol op enkel laarzen en ook laarzen maar vandaag laat ik aantal enkellaarzen van het merk “Nubikk“. . Dit merk kende ik niet maar de schoenen zien er mooi en stoer uit. Het is zo leuk om leuke schoenen te kijken en te hebben. Je kunt lekker afwisselen. Voor mijn verlanglijstje ga ik focus op enkellaarsjes en hieronder zie je ze.

Wishlist : Enkellaarzen Nubikk

Wishlist
Nubikk Lena Chelsea Black Flock Stone Chelsea/Enkellaars – een mooie suède enkellaarsje met flockprint en is aan de binnenzijde in leer uitgevoerd.

Nubikk Sarah Back Zip Short Sheepskin Enkellaars – een hele mooie leer vintage enkel laars met een sierrits en een verstelbaar gespje aan de achterzijde.

Nubikk Sia Buckle 21021900 Bikerboots – een stoere leer enkellaarsjes hebben met drie buckles rond de schacht van circa 13 cm zorgen voor een ruige look.

Stuk per stuk zijn de enkellaarsjes erg mooi.

De Schoenen van het merk Nubikk vallen over het algemeen ruimer uit. Door de eenvoudig design zijn Nubikk laarsjes makkelijk te combineren met je outfits.

Welke enkellaarsjes spreekt je aan?

Liefs,
Dhini

  

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.
Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like