Follow:

Action make-up Really Truly Georgeous Eyes palette

Really Truly Georgeous Eyes
De laatste bezoek bij de Action winkel heb ik aantal dingetjes gekocht o.a. deze oogschaduw palette. Sinds de laatste tijd kocht ik make-up producten van de Action, zoals dit palette, en dit en ook highlighter, deze highlighter heb ik wel al gegeven aan mijn nichtje. Deze oogschaduw palette heeft mooie verpakking maar hoe is de pigmentatie? In dit artikel laat ik zien. Kijk je mee


Really Truly Georgeous Eyes
De verpakking is erg mooi te zien. Met een handige magneetsluiting kan je dit palette makkelijk open en dicht doen. Er zitten twee applicator (spons en kwastje) in en ook spiegeltje. Er zitten negen kleuren met glans en matte tinten.

Really Truly Georgeous Eyes
Aan de achterkant vind je wat informatie.

Really Truly Georgeous Eyes
Van de glans tinten verwacht ik wel goed pigmentatie maar het is ok dan de matte tinten. Bij de matte tinten zijn poederig en iets minder goed te zien en vallen snel weg en tijdens aanbrengen is de kleur niet veel van te zien. De kleuren lijken op elkaar vooral de rode varianten.

Really Truly Georgeous Eyes
Deze palette is geen succes voor mij, de verpakking is wel erg leuk, pluspunt met spiegeltje. Ik ben dol op oogschaduw palette met spiegeltje erbij. Maar tja voor de prijs kan je niet laten liggen en natuurlijk door nieuwsgierigheid en mooie verpakking. Ondanks is een beetje teleurgesteld is, ben ik wel benieuwd naar andere make-up producten van de Action. Ik betaalde Really Truly Gorgeous Oogschaduwpalette €2,95

Liefs,
Dhini

  
Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Share
Previous Post Next Post

You may also like