Follow:

Woensdag Wishlist : Verzorgingsproducten, makeup en nagellak

Hoi…hoi…! Het is een tijdje geleden dat ik mij verlanglijstje aan jullie laten zien. Sommige wensen zijn aangekomen en sommige moet nog aankomen, hopelijk. Toch wil ik vandaag aantal dingetjes in mijn verlanglijsten toevoegen. Deze keer verzorging producten, make-up en ofcourse nagellakjes. Benieuwd naar mij verlanglijstje ? Kijk je maar verder.Verzorging producten


Het voelt zo heerlijk als mijn huid goed verzorgen. `s Ochtend en `s Avond na het douchen breng ik altijd verzorgingsproducten voor mijn gezicht zoals toner, dag-nachtcrème, masker enzo. Tijdens zoektocht naar nieuw verzorgingsproducten, ontdek ik het merk die ik nog niet kende “The Ordinary“. Het producten van dit merk is geen enkele manier op dieren getest. De verpakking is simpele maar goed eruitziet. Het lijkt mij hele fijne merk en de prijs is ook interessant, niet zo duur. Ik ben heel erg benieuwd naar dit merk. Hieronder zijn aantal The Ordinary verzorging producten voor dames. 2021-Beauty-Wishlist1 1. The Ordinary Tonic
2. The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% – zuiverend serum
3. The Ordinary Vitamin C Suspension 23% + HA Spheres 2% – verhelderende dag- en nachtcrème
4. The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG – oogserum
5. The Ordinary Lactic Acid 5% + HA 2% – peeling

Make-up wishlist


Het is hartstikke leuk om mooi make-up producten in mij verlanglijst toe te voegen. Eerlijk koop ik al een tijdje niet meer make-up producten dus goed excuus om aantal make-up producten uit te zoeken. Hieronder zie hele mooie make-up producten die ik zo graag hebben…hebben… 2021-Beauty-Wishlist2 1. Laura Mercier foundation
2. Charlotte Tilbury Airbrush Flawless Finish – poeder (tan)
3. Nars Euphoria Face Palette – Limited Edition make-uppalette
2021-Beauty-Wishlist2a 4. Bobbi Brown Pink Glow Highlighting Powder – Limited Edition mini highlighter
5. Givency Le Rouge Mat Lipstick


Nagellak wishlist


Ik ben fan nagellak vooral rode kleuren of opvallende kleuren. In mijn nagellak kast heb ik wel veel nagellakjes maar nagellak van luxe/dure merken heb ik nog geen. Tijdens kijken kijken op de website bijenkorf, toch maar naar de nagellak kijken. Ik probeer toch andere kleuren kiezen i.p.v. rode kleuren maar het blijkt niet zo makkelijk voor mij. Mijn ogen vielen altijd op rode of donkere kleuren. Toch heb ik twee andere kleuren gevonden. Hieronder zet ik op de rij de nagellak die ik in mij beauty wishlist ga toevoegen.
2021-Beauty-Wishlist3 1. Dior 659 Lucky
2. CND #183 Creekside
3. Givency 06 Framboise Velour
4. Channel 763 RHYTHM
5. Lancome 195 Minuit

Zo dat is het aardig verlanglijstje toch. Maar in echt soms koop ik toch anders dan die hierboven staan omdat de product(en) uitverkocht is of toch andere die meer aandacht trekt want tja zo veel leuke en mooie spullen. In dit geval is het erg leuk om mooi spullen in verlanglijstje toevoegen voor je weet maar nooit op een dag goed aankomen. Heb je ook zo`n lange verlanglijstje?

afbeeldingen brons : debijenkorf.nlLiefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?
Share
Previous Post Next Post

You may also like