Follow:

Yes! het is gelukt

Goede dag… bloggy

Met vol moed heb Ik net upgrade my WordPress van 2.7.1 naar 2.8. en het is gelukt :yay: zonder problemo. Ik ben erg  blij mee.

Maar eerst volgde Ik intructie van WordPress om simple back-up te doen. Verder volgde Ik intructie film van Figaro toen Ik WordPress van 2.7. naar 2.7.1.  wilde upgraden. En weet je bloggy? Toen Ik klikte op upgrade 2.8., vergat Ik de plugins te deactiveren en dan gelijk Ik pijltje boven om terug  maar toen was ff maintence ofzo en dan klikte Ik op de icon huidige pagina vernieuwen en verscheen dat Ik moest aanmelden.

Ik was bang maar gelukkig kon Ik aanmelden en my WordPress nu in 2.8. :yay:

Maar nu zag Ik een paar smile icon anders dan myn eigen smile icon dus Ik denk dat Ik moet snel veranderen. Ik hoop het maakelijk zou zijn.

Nou… Ik ga nu naar bed want nu is bedtijd. Slaap lekker, mooi droom :sleep:

Liefs,

dhinivh

Share
Previous Post Next Post

You may also like