Follow:

Kids : Mijn schoolfoto`s

2017_Mijn_Schoolfotos1aaaaaa
Yes! eindelijk heb ik schoolfoto`s album/boek gevonden. Een paar dagen was het zover dat mijn zoon weer op school schoolfoto`s heeft gemaakt. Ik vind het zo leuk dat hier in Nederland schoolfoto`s elk jaar regelen en je kunt een hele pakketje kopen of aantal kopen maar tot nu toe had ik nog geen schoolfoto`s boek/album. Ja..echt schandalig van mij. Maar gelukkig kreeg in een tijdje terug het pakketje met daarin schoolfoto`s boek voor het reviewen. YES…YES…YES! Lees je meer


2017 Mijn Schoolfotos1aaaaaaa
Het schoolfoto`s boek heeft soft cover (het lijkt op fotopapier) en er is een transparant plastic op. Aan de voorkant en achterkant staat vol met leuke illustratie en er staat tekst “Mijn Schoolfoto`s” erop. In dit boek zij er 38 pagina de inhoud : met twee peuteren jaren of foto`s van het kinderverblijf als je kind niet naar peuterspeelzaal, 8 basisschool jaren en 6 middelbare school jaren. Hoe leuk is dit schoolfotoboek want je kan zien hoe je kind gegroeid.

Achterkant van de cover kan je twee foto`s plakken en aan de andere kant kun je invullen zoals de naam van je kind, de naam van de school. Op de volgende pagina kun je kleine pasfoto’s kunt plakken van 1 tot 18 jaar. Helaas heb ik geen pasfoto toen mijn kid 1 jaar was. Superleuk om straks naar te kijken hoe veranderd en gegroeid je kind. En de volgende pagina`s kun je grote pasfoto met informatie zoals “Schooljaar: , Hier zit ik in groep : , Krijg ik les van : en er genoeg ruimte om zelf te schrijven “Het leukste om te doen vind ik : “. En op de volgende pagina kan je ook groepsfoto`s/klassenfoto’s plakken. Ook staat er open ruimte om wat te schrijven. Echt superleuk en ik heb er zin in om schoolfoto`s van mijn zoon in een dit schoolfoto`s boek plakken. Yes!

Hieronder zie je enkele blaadjes uit dit schoolboek
2017_Mijn_Schoolfotos1aa
2017_Mijn_Schoolfotos1aaa
2017_Mijn_Schoolfotos1aaaa

2017_Mijn_Schoolfotos1aaaaa
Dit Mijn schoolfoto`s boek heeft A4 formaat in zwart wit variant en ik ben heel erg blij mee want het schoolfoto`s boek bestaat echt. Met dit manier krijg je een mooie herinnering van de schooljaren van je kind. Geweldig en zeker ideaal voor je zelf of als cadeautje te geven. Must have! Het boek is in drie kleuren beschikbaar “Paars, Mint en zwart”. Voor €14,95 shop je dit boek op de webshop Have to Have.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like

12 Comments

 • Reply Jill

  Dit boekje heb ik al eerder gezien! Super leuk!
  Jill´s last blog post ..Hoe heb ik mijn invalperiode van 4 maanden ervaren?

  09 June 2017 at 01:09
 • Reply Susan | susanblogt.nl

  Super leuk zo’n boekje! Ik zou willen dat ik al mijn schoolfoto’s in zo’n leuk boekje had.
  Susan | susanblogt.nl´s last blog post ..K-POP ROLLERSKATE DISCO PARTY MET PEI YIN

  08 June 2017 at 20:44
 • Reply Evelien

  Ohh wat is dit leuk zeg!!

  08 June 2017 at 16:48
 • Reply Tessa

  Wat een leuk boek! Zo is het altijd een plezier om de foto’s te blijven bijhouden. Mooi!
  Tessa´s last blog post ..Pampering routine // My favorite face and bodycare products

  07 June 2017 at 17:50
 • Reply Kayla

  Wat een leuk boek! Handig om alles in te verzamelen.
  Kayla´s last blog post ..Tool: The Konjac Sponge

  07 June 2017 at 13:54
 • Reply Deb

  Wat een leuk boek! Nu liggen alle foto’s ergens in een mapje. Maar veel leuker (ook voor later) is het om in zo’n boek te doen.

  07 June 2017 at 12:04
 • Reply Linda | travellersoftheworld

  Wat een geweldig boek zeg! Ik wou dat ik er zo een had van mijn eigen kindertijd, dat had leuk geweest zeg. Kun je je veranderingen zien en altijd fijn herinneringen ophalen!

  07 June 2017 at 11:18
 • Reply Vlijtig Liesje

  Ik wou dat ik dit boek had gehad. Ik weet nu niet eens waar alle schoolfoto’s liggen : (
  Vlijtig Liesje´s last blog post ..Hondenpoep

  07 June 2017 at 11:12
 • Reply Girls-things

  Wat grappig.
  Echt super leuk om alles in bij te houden.
  Girls-things´s last blog post ..Persoonlijke update: shopping in Den Haag & Parkparade

  07 June 2017 at 10:16
 • Reply Marion

  Wat leuke zo’n boek speciaal voor schoolfoto’s. Ik moet eerlijk bekennen dat de schoolfoto’s van mijn kinderen ergens in een la liggen. Omdat in die tijd er nog niet zulke leuke boeken waren.

  07 June 2017 at 10:04
 • Reply Fallon

  Oooh, dat is echt heel gaaf. Superleuke vormgeving ook!

  07 June 2017 at 09:58
 • Reply Batboy

  Wij hebben er ook één en vind het een geweldig boek! Voor mijn andere kinderen ga ik ze ook bestellen.
  Batboy´s last blog post ..Vichy Dermablend foundation

  07 June 2017 at 09:58
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge