Follow:

Zeeland 17-22july

Dit jaar gingen wij weer naar dezelfde plek “Zeeland – Renesse”. Wij hebben heerlijk dagen gehad. Op zonnige dag reden wij richtig Zeeland. Na alle spullen ingeladen fietsten wij richting de strand. Eerst had DJ geen zin in. Ik wilde niet zei hij dan. MAar toen op het strand was helemaal vergeten. Dj genoot ervan. Net als vorige jaar heb ik ook filmpje gemaakt maar de laatste dag is de kamera kapot gegaan. Grrr…. en ik kan helaas de filmpjes niet bewerken want mijn laptop is vol en elke keer vast als ik bezig met site. Gelukkig kan ik nu weer bloggen dan kan ik een paar vakantie foto`s showen.

DJ
17 july

De volgende dag scheen de zon weer dus wij fietsten weer met alle naar strand.
DJ

DJ
18 july

DJ
19 july
Ook heerlijk weertje met een beetje waaiend maar na gefietst kreeg warm van. Het is echt wel ver weg. Niet zo gewend ver weg fietsen 😀 maar de kids genoten echt van en wij hebben heerlijk van zonnig dag genieten.

DJ
20 july
All day regende. Samen met mijn man stad in en wat boodschappen doen. En loop van de middag was droog dus de kids rende gelijk naar buiten en play en enjoy de day daarna gingen wij wandelen.

DJ
21 july
Gelukkig was de zon aardig. Hij scheen all the day long. Snel fietsten naar het strand. Heerlijk dag weer.

DJ
De zon scheen ook en wij fietsten weer naar het strand maar op het strand waaied echt hard tot de zand meevliegen. Not goed voor camera maar ik maakte gewoon foto`s 😀 DJ is blij met vlieger en heel goed ook.

DJ
23 july – Laatste dag en het weer was prachtig maar helaas moesten wij snel naar huis want ik had afspraak.

Wij hebben heerlijk vakantiedagen gehad en thuis zijn toch heerlijk. Verder klussen etc.

Share
Previous Post Next Post

You may also like