Follow:

Zelfgemaakt lego verassing box

Untitled
Toen Djess jarig van zijn vierde jaar was, zocht ik iets leuk om extra te vieren. En toen kwam ik op een site (niet meer vinden 🙁 deze lego box (de andere mooier dan mijne). Dan besloot ik ook een te maken met daarin iets lekkers (niet snoepjes maar wel chocolade 😀 ).
Untitled
– Oude doos (ik gebruik muesli doos)
– Leeg rol toilet of keukenpapier
– schaar, lijm
– Crepe papier (bij Hema)
– Sierlint
– Smarties in kleine dozen, rozijnen in kindersurprise geel dozen, kindersurprisse

Djess wilde graag groen lego. Ik zocht Crepe papier bij Action maar geen dus ik kocht bij Hema. – De rol toilet knijp ik in 4 stukken en met dezelfde kleur (papier) schreef ik LEGO (de beste uitprinten maar onze printer is de ink op)
– Pak de muesli doos in met crepe papier en ook de rol toilet. Lijm de rol toilet op de ingepakte muesli doos.
– de bovenkant maak de gaatje voor de touw zodat hij kan opgehangen
– en de onderkant met sierlint dichtdoen dat was het… klaar!

UntitledUntitledUntitledUntitled

Share
Previous Post Next Post

You may also like