Follow:

The Body Shop – Oils of Life Intensely Revitalising Facial Oil

 photo 2015TBSOilsOfLife1aa_zpsjy5etql9.jpg
Toen ik een berichtje in mailbox van hettestpanel.nl las dat ik gekozen heb om TBS product uit te testen. Daar ben ik erg super blij mee. Ik heb hem al uitgetest en het lijstjes al ingevuld. Vandaag laat ik hierover

 photo 2015TBSOilsOfLife1aaa_zpsp9kkpsm7.jpg
De ingrediënten op de voorkant staan dat er maar liefs drie echt puur oliën en

 photo 2015TBSOilsOfLife1aaaa_zpslcx9wdeh.jpg
de achterkant op de box kun je meer ingrediënten lezen.

Wat zei The Body shop over deze gezichtsolie

Deze gezichtsolie is geschikt voor dagelijks gebruik en zorgt ervoor dat de huid intens revitaliseert en tekenen van veroudering zichtbaar vermindert. Door de toevoeging van zeven essentiële oliën voelt de gezichtsolie bijzonder luxe aan en ruikt hemels. Breng één tot twee druppels aan op het gezicht en de halsstreek en masseer de olie zacht in de huid.

 photo 2015TBSOilsOfLife1aaaaaa_zpsqry0jfde.jpg
De olie zit in een prachtige glas omber kleurtje fles met zwarte dop. Wat handig is dat de fles een pipetje heeft zodat je gemakkelijk de olie op je vinger de druppel kunt doseren.

 photo 2015TBSOilsOfLife1aaaaa_zpsz39qct2a.jpg
Met een pipetje systeem kan ik de oliën gemakkelijk een of twee druppels op mijn vinger doseren. De olie ruikt hemels zoals TBS zelf beschrijven en dat is ook zo…heerlijk zacht/luchtig naar plantaardig en kruidig geurtje. De olie is snel door de huid opgenomen. Het voelt geen vet aan op je gezicht. Heerlijk. Ik breng de olie ‘s morgen en ‘s avond voor dagcrème/nachtcrème. Vooral ‘s avonds vind ik heerlijk, voordat ik naar bed ga, breng ik alleen deze olie en dat vind ik persoonlijk voldoende (zonder nachtcrème). Mijn huid wordt er heerlijk zacht, soepel en gehydrateerd.

 photo 2015TBSOilsOfLife1a_zpsb6zh1uiz.jpg
Deze gezichtsolie vind ik heel erg fijn, niet omdat vanwege handige pijpensysteem maar door de heerlijke gezichtsolie. Deze The Body Shop “Oils of Life Intensely Revitalising Facial Oil” is voor een prijs van € 35,00 in 30ml. Dankzij hettestpanel.nl heb ik deze heerlijk gezichtsolie uitgetest. Dank u wel!

De hele The Body Shop® Oils of Life is al vanaf september verkrijgbaar bij alle The Body Shop of webshop

Ken je al hettestpanel.nl?

    
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf. Zie disclaimer
Deze post bevat Affiliate links

Share
Previous Post Next Post

You may also like