Follow:

2B Cosmetics – Summer Duo`s Polish 04

 photo 2016-2BDuoPolish1a_zps3suus7xb.jpg
Zoals ik eerder vertel en laten zien dat er aantal nieuw producten van 2B Cosmetics. Op vorige blogposten heb ik al al aan jullie laten zien. Als jullie nog niet zien, vind je hier en hier. Vandaag laat ik nog een nagellak maar deze keer is een van vier nieuwe sets duo nail polish.

 photo 2016-2BDuoPolish1aaaaa_zps9zpm8lhv.jpg
De duo nail polish bestaat uit 2 kleine flesjes met telkens een apart kwastje. In deze summer duo nail polish zit er een gewone nagellak en een confetti top coat. De formule bevat geen formaldehyde, tolueen of DBP. Het staat geen naam op de verpakking. Ik heb summer duo nail polish 04. De nagellak heeft mat effect en twee laagjes mooi dekken. Je kunt de confetti ook zonder basis gekleurde nagellak aanbrengen. En ook met andere gekleurde nagellak combineren. De donker blauw kleur is voor zomer prima dragen. Met de confetti op maakt de donkere blauw kleurtje iets extra aandacht.

 photo 2016-2BDuoPolish1aa_zpsmjo13ibw.jpg
 photo 2016-2BDuoPolish1aa_zpsmjo13ibw.jpg photo 2016-2BDuoPolish1aaa_zpsktxqeuex.jpg
Voor de zomer of andere seizoen en gelegenheid vind ik deze combinatie prima. Toch wil je andere kleuren, geen probleem want 2B Cosmetics heeft nog andere vrolijk kleuren beschikbaar. 2B Summer Duo Nail Polish, prijs €4,50 (2x3ml).

Ingredienten van alle 2B Cosmetics producten vind je hier.

2B make-up producten zijn verkrijgbaar in Belgie bij Kruidvat, DI, Dreamland, Carrefour, Colruyt, Inno, Lediscount, Cora en Suprabazar of kan je terecht op 2B webshop makeuptouch.eu en 2B.eu

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Share
Previous Post Next Post

You may also like