Follow:

5 dingen wegdoen #2

2020-Wegdoen2 Vorige week begon ik 5 dingen wegdoen. De titel van vorige week vind ik te lang dus ik heb korte titel gemaakt. Ik wil eigenlijk specifieke dingen wegdoen zoals bijvoorbeeld 5 kleren, 5 beauty spullen maar ik denk dat niet gaat lukken dus daarom random dingen ga ik proberen te vinden om weg te doen. Deze week ga ik 5 dingen weer wegdoen namelijk…. kijk je mee

2020-Wegdoen2a 1. Birkenstock maat 36. Deze slipper is een van mijn favoriete slippers voor in de warmte weer zoals in de zomer bijvoorbeeld. Het zit erg lekker. Ik droeg iedere jaar als zomer is tot hij versletten. Ik heb daarna de zijkant met pistol lijm gedaan zodat ik ze weer kan dragen. Maar nu is het tijd om weg te gooien. Ze zien er niet meer mooi uit.

2020-Wegdoen2aa 2. Zeeman lamp slingers. Deze slingers lampjes heb ik bij de zeeman gekocht. Geen wanneer heb ik ze precies gekocht. Het werkt met bijteren maar nog nooit aan, wel alleen opgehangen op de boekenkast van mijn man. Ik ga ze weggeven.

2020-Wegdoen2aaa 3. H&M tricot. Deze heb ik bij de H&M een paar jaar geleden gekocht in de sale. Love sale, geen idee hoeveel was dat. Ik droeg hem vaker gewoon in huis als begint herfst en in de winter. De voorkant zakjes vind ik erg handig en sluiting met knopjes. De lengte is ook wat ik wilde. Maar nu ga ik hem wegdoen.

2020-Wegdoen2aaaa 4. Geurkaarsen. Deze geurkaarsen heb ik bij de Action gekocht. Het ruikt ze lekker, alleen toen ik hem in de oliebrander doen, vind ik de geur niet zo lekker. Dus wegdoen.

2020-Wegdoen2aaaaa 5. Nail Imageplate/stamping. Deze heb ik bij de Aliexcpress besteld maar het blijkt dat ik hetzelfde besteld. Ik heb dus twee. Ik ga deze weggeven.

2020-Wegdoen2 Eerlijk heb ik moeite om weg te doen. Ik ben een mens die van verzameling hou maar als ik de spullen zien…aaarrgh wil ik toch ze wegdoen vooral als niet meer gebruik. Dus misschien met deze manier kan ik beetje bij beetje sommige spullen wegdoen/weggooien/weggeven.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

disclaimer | privacyverklaring.
Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like