Follow:

Lekker relaxen in het vliegtuig

 photo 2016Ditverzinjeniet1a_zpswyqcq11n.jpg
Ga je binnenkort op vakantie naar warm land(en)? Vergeet niet een kussen zodat je lekker Lekker relaxen in het vliegtuig. Een paar dagen terug ontving ik een Invotis Vibrerend nekkussen en vandaag blog ik hieronder, zijn jullie benieuwd naar? Lees snel mee


 photo 2016Ditverzinjeniet1aaa_zpsenzjzkvz.jpg
Een kussen tijdens lange reis in de vliegtuig is zeker nodig vooral als de kussen lekker zacht zodat je lekker kunt relaxen of slapen. Deze Invotis Vibrerend nekkussen is gevuld met microbeads en voelt heerlijk zacht aan. Je hebt wel 2X AA-batterijen nodig die je wel zelf moet aanschaffen.

 photo 2016Ditverzinjeniet1aa_zpsggis7znp.jpg
Door middel van een aan en uit knopje begint de kussen te trillen en je nek lekker gemasseerd. Alleen voor mij niet zo hard genoeg, ik voel dat mijn nek niet echt gemasseerd wordt maar hé dit is een kussen met vibratie dus ik kan niet vergelijken met hand massage. Ik snap dat het wel. Voor mij persoonlijk zou het fijn zijn als dat trilt langs heel mijn nek en niet alleen dichtbij de knopje. De kussen trilt dus niet zo hard om voor te relaxen tijdens reizen is deze kussen dus prima. Je kunt ook de vibratie uitzetten als je gewoon hem als kussen gebruikt. Het trillen maakt het wel een zacht geluidje en dat stoort niet zo.

 photo 2016Ditverzinjeniet1aaaa_zpscnttjpjh.jpg
Deze Invotis Vibrerend nekkussen vind ik een heerlijke zachte kussen voor op reis of ook gewoon voor thuis gebruiken. Dankzij de vorm en zachte vulling is het comfortabel om je nek te plaatsen en kan ook te gebruiken zonder de vibratie. Het hoesje kan je reinigen met een vochtige doek, dus niet uitgewassen worden. Het vibrerende nekkussen is online te koop bij Ditverzinjeniet.nl.

TIP : Het is bijna feestdagen, dit is leuk als Sint/Kerstcadeau

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
  
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.>

Share
Previous Post Next Post

You may also like