Follow:

Beauty Kitchen’s Inspire Me Body Polish Brightening & Toning, Triple Action Body Mist

2017_Beauty_Kitchen1a
Scrub..scrub… heerlijk om regelmatig de lichaam te verwennen met heerlijke scrub zodat de zachteheid, vochtverzorging en de vermoeide huid weer tot leven wekt. Beauty Kitchen Inspire Me heeft een heerlijk frisse scrub “Body Polish Brightening & Toning” en body mist “Triple Action”. Vandaag blog ik meer over deze twee producten. Lees je mee

2017_Beauty_Kitchen1ab
Beauty Kitchen Inspire Me Brightening & Toning Body Polish € 19,99 ( 200g) zit in weckpot met een geel label eromheen. Op de label vind je wat informatie. De Body Polish bevat natuurlijke, verzachtende oliën, salie en zuiverende minerale zouten die perfect werken bij cellulite of striae op benen, armen, billen en buik. Ook bevat Body Polish boordevol mineralen en oliën die reinigen, exfoliëren en je huidcellen helpen vernieuwen zodat je deze zomer een heerlijk gladde huid zult hebben.

2017_Beauty_Kitchen1abb
Wanneer de de weckpot open, komt er heerlijk citrus fris met kruidig geurtje uit. Onder de douch masseer deze Body Polish met ronddraaiende bewegingen over de vochtige huid. De lekker fris geur ruik echt heerlijk, love it. Wat ik nog lekker en love it is dat deze Body Polish een laagje olie achterlaat en geen zeep of gel meer gebruiken (niet nodig). Mijn huid voel fluweelzacht aan. Heerlijk! Ik heb geen body lotion aangebracht en mijn huid voelt de hele dag nog steeds heerlijk zacht aan, behalve mijn hand die ik moet wel regelmatig handcreme gebruikt want tja..ik doe veel met handen (wassen enzo).

2017_Beauty_Kitchen1ac
Beauty Kitchen’s Inspire Me Triple Action Body Mist! € 9,99 (150ml) zit in een plastic fles met spray systeem.
Dit product bevat natuurlijke oliën die de huid intensief hydrateren, verfrissen en verstevigen. De body mist heeft formule die supersnel door de huid wordt geabsorbeerd.

2017_Beauty_Kitchen1acc
De body mist heeft subtiele kruidig geurtje. Ik spray deze body mist op vochtig huid, alleen de geur blijft niet lang hangen. Ik verwacht dat ik de geur iets lang zou ruiken. Ik voel me dat ik geen body mist heb gesprayd.

2017_Beauty_Kitchen1aa
Beauty Kitchen Inspire Me Brightening & Toning Body Polish is heerlijk Body Polish. Door laagje olie achterlaat, heb ik deze zomer een heerlijk gladde huid heb. De geur van de body mist vind ik een lekker, alleen vervlieg de geur snel. Maar de plastic flesje is het fijn om mee te nemen. Beauty Kitchen is getest op mensen, nooit op dieren & geschikt voor veganisten, verkrijgbaar bij Holland & Barrett.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like