Follow:

Beauty Kitchen’s Inspire Me Body Polish Brightening & Toning, Triple Action Body Mist

2017_Beauty_Kitchen1a
Scrub..scrub… heerlijk om regelmatig de lichaam te verwennen met heerlijke scrub zodat de zachteheid, vochtverzorging en de vermoeide huid weer tot leven wekt. Beauty Kitchen Inspire Me heeft een heerlijk frisse scrub “Body Polish Brightening & Toning” en body mist “Triple Action”. Vandaag blog ik meer over deze twee producten. Lees je mee

2017_Beauty_Kitchen1ab
Beauty Kitchen Inspire Me Brightening & Toning Body Polish € 19,99 ( 200g) zit in weckpot met een geel label eromheen. Op de label vind je wat informatie. De Body Polish bevat natuurlijke, verzachtende oliën, salie en zuiverende minerale zouten die perfect werken bij cellulite of striae op benen, armen, billen en buik. Ook bevat Body Polish boordevol mineralen en oliën die reinigen, exfoliëren en je huidcellen helpen vernieuwen zodat je deze zomer een heerlijk gladde huid zult hebben.

2017_Beauty_Kitchen1abb
Wanneer de de weckpot open, komt er heerlijk citrus fris met kruidig geurtje uit. Onder de douch masseer deze Body Polish met ronddraaiende bewegingen over de vochtige huid. De lekker fris geur ruik echt heerlijk, love it. Wat ik nog lekker en love it is dat deze Body Polish een laagje olie achterlaat en geen zeep of gel meer gebruiken (niet nodig). Mijn huid voel fluweelzacht aan. Heerlijk! Ik heb geen body lotion aangebracht en mijn huid voelt de hele dag nog steeds heerlijk zacht aan, behalve mijn hand die ik moet wel regelmatig handcreme gebruikt want tja..ik doe veel met handen (wassen enzo).

2017_Beauty_Kitchen1ac
Beauty Kitchen’s Inspire Me Triple Action Body Mist! € 9,99 (150ml) zit in een plastic fles met spray systeem.
Dit product bevat natuurlijke oliën die de huid intensief hydrateren, verfrissen en verstevigen. De body mist heeft formule die supersnel door de huid wordt geabsorbeerd.

2017_Beauty_Kitchen1acc
De body mist heeft subtiele kruidig geurtje. Ik spray deze body mist op vochtig huid, alleen de geur blijft niet lang hangen. Ik verwacht dat ik de geur iets lang zou ruiken. Ik voel me dat ik geen body mist heb gesprayd.

2017_Beauty_Kitchen1aa
Beauty Kitchen Inspire Me Brightening & Toning Body Polish is heerlijk Body Polish. Door laagje olie achterlaat, heb ik deze zomer een heerlijk gladde huid heb. De geur van de body mist vind ik een lekker, alleen vervlieg de geur snel. Maar de plastic flesje is het fijn om mee te nemen. Beauty Kitchen is getest op mensen, nooit op dieren & geschikt voor veganisten, verkrijgbaar bij Holland & Barrett.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like

11 Comments

 • Reply Deb

  Klinkt heerlijk, vooral de body polish lijkt me iets voor mij! Ik ben ook heel erg benieuwd naar Beauty Kitchen producten, ga ik binnenkort ook maar eens iets van uitproberen.
  Deb´s last blog post ..Nailart: Blue floral promise

  02 August 2017 at 15:02
 • Reply Jannike

  De producten zien er mooi uit!
  Jannike´s last blog post ..De leukste vegetarische hotspots in Las Palmas

  23 July 2017 at 21:47
 • Reply Tiffany

  Ken dit merk helemaal niet, maar zou de body polish wel graag een keer willen uitproberen.
  Tiffany´s last blog post ..Fishnet Tights Near The Haarlem Canal

  22 July 2017 at 19:57
 • Reply Danella

  De producten van The Beauty Kitchen zijn zo fijn, die Body Polish lijkt mij ook wel wat.
  Danella´s last blog post ..Met de Dagpas naar ’t Feithhuis in Groningen

  20 July 2017 at 20:43
 • Reply Judith

  Geweldig potje trouwens, ik houd van dat soort verpakkingen

  20 July 2017 at 15:24
 • Reply Janet

  Ik ken deze nog niet, maar ik vind scrub heerlijk! Ik ga het onthouden.
  Janet´s last blog post ..Australia 2.0 PT8

  19 July 2017 at 17:54
 • Reply Marleen Zoë

  Oeh dat ziet er echt heel goed uit. Ik zal het onthouden en dan wanneer ik weer in de Tuinen (ik ben flauw he) ben, zal ik eens een kijkje nemen. Ik ben dol op veganistische verzorgingsproducten.
  Marleen Zoë´s last blog post ..April 2017

  19 July 2017 at 17:48
 • Reply Lodi

  Wat een grappige verpakking die weckpot.Ik ken deze producten nog niet, grappig hoeveel ik elke keer weer leer.

  19 July 2017 at 16:48
 • Reply Kayla

  Ik ben benieuwd naar de Body Polish. Jammer dat de geur van de spray zo snel vervliegt.
  Kayla´s last blog post ..Het Aurora palette van Anastasia Beverly Hills is in Nederland verkrijgbaar!

  18 July 2017 at 20:50
 • Reply Marion

  Wat is er toch een hoop te koop op beauty gebied waar ik helemaal geen weet van heb. Hoe dat komt? Ik hou me er niet zo mee bezig. Ik koop gewoon wat ik in de winkel zie. Maar wel fijn dat je de echte liefhebbers zo weet te inspireren.
  Marion´s last blog post ..Waarom Valencia zo leuk is

  18 July 2017 at 11:31
 • Reply nicole

  Het idee van een fluweelzachte huid spreekt me zeker aan. En voelt dat laagje olie dan niet vettig?
  nicole´s last blog post ..Schoolcampus en schoolagenda’s: zijn ze nog wel nodig?

  18 July 2017 at 10:44
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge