Follow:

Mini Drones – Cheerson CX-10WD-TX

2017 Drone1a
Toen virtual bril zag ik overal, nu Drones van klein tot grootte formaat. Een paar dagen terug kwam er pakketje met daarin een mini drone met camera. Hieronder vertel ik aan jullie meer over deze mini drone met een aantal foto’s. Lees je mee

2017 Drone1aa
De drone Cheerson CX-10WD-TX zit in een box met daarop vol informatie. Hierboven laat ik jullie zien van alle kanten van de box (boven, onderaan en beide zijkanten). Super handig! Deze mini drone zijn in drie verschillende kleuren beschikbaar “roze, en goud. Ik heb drone met goud variant.

2017 Drone1aaa
Cheerson CX-10WD-TX is een mini drone met camera. De inhoud van de box zet ik op rijtje hieronder :
– Remote Flypad
– Mini Drone (in de Remote Flypad)
– Telefoonhouder
– Accu
– USB-kabel
– Gebruiksaanwijzingen

2017 Drone1aaaaa
De mini drone zit veilig in de remote Flypad. Je kunt dus hem handig terug in de remote Flypad als je hem al gebruikt. Handig en veiligg om hem overal mee te nemen.

2017 Drone1aaaaaa
Deze drone is heel ini mini (4x4x2 cm) en heeft vier propellers en weegt slechts 170 gram. Aan de voorkant is er camera (0,3 megapixel) waarmee kan je foto- en film maken. hoe cool is dat. Deze klein drone heeft wel alle belangrijk functies FPV camera, een barometer, een home return functie en eenvoudige besturing via een app op je tablet of smartphone.

2017 Drone1aaaaaaa
Hieronder stap voor stap ga ik op rijtjes zetten :
1. Zorg dat de mini drone goed opgeladen is, zo nog niet kan je met USB-kabel via USB connector de batterij opladen.
2. Download je de app “CX-10WIFI” via de Google paly store of AppStore.
3. Druk de Aan-Uit knopje in de Remote Flypad en mini drone
4. Plaat je toestel op de telefoonhouder
5. Open de app en klik PLAY
6. Daarna kan je de mini drone laten vliegen. Play maar! Ook foto`s en film maken. Hoe leuk is dat.

De contact tussen app met het toestel geen enkel probleem. De drone vliegt snel daardoor stabiel vliegen is moeilijk. Ik word paniek door geluidje die de propellers maken. De beelden is goed te zien op het toestel. De drone kan tot 25 meter hoog.
2017 Drone1aaaaaaaa
Erg leuk speelgoed die je alsof een piloot bent. Maar dan met mini vliegtuigje. Alleen is de vliegtijd niet zo lang, je hebt maar max 5 minuten om deze mini drone te laten vliegen. Maar de batterij laadt best vrij snel. Wat ik superleuk is dat de drone camera heeft dan kan je foto`s en filmpje maken. Ik moet meer oefeningen besturen van het toestel en drone want de drone vliegt best snel. Deze mini drone is geschikt voor mensen vanaf 14 jaar oud. Naast deze mini drone Cheerson CX-10WD-TX, is er andere mini drone DJI-Spark die je ook foto`s/film kan maken.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like