Follow:

Vrolijk kinderduo Ernst en Bobbie – De Vakantieshow

Ernst Bobbie
Wie kent ze niet? Het populaire soepkippenduo Ernst en Bobbie is komend theaterseizoen weer in ruim dertig theaters te zien. Van 1 oktober 2017 tot en met 27 mei 2018 schitteren de vrienden in De Vakantieshow.

Vrolijk kinderduo Ernst en Bobbie

Ernst Bobbie
De Vakantieshow is een vrolijke, interactieve voorstelling, waarin onophoudelijk kan worden gelachen en meegezongen met de twee grootste soepkippen van Nederland. Dit doldwaze avontuur van de twee kinderhelden, bevat alle vertrouwde ingrediënten dat het publiek van Ernst en Bobbie gewend is: een spannend avontuur en heel veel bekende liedjes en grappen voor jong en oud. Erik van Trommel en Gert-Jan van den Ende, zoals Ernst en Bobbie in het dagelijks leven heten, staan dit seizoen voor de 750e keer op de bühne.

De Vakantieshow

1 oktober 2017 t/m 27 mei 2018
Ernst en Bobbie hebben vakantie, maar er gaat meteen van alles mis: op weg naar de camping zijn ze verdwaald in het bos en Bobbie is ook nog hun tent vergeten mee te nemen… Als ze uiteindelijk bij de camping aankomen, is er geen enkele plaats meer vrij. Gelukkig heeft Ernst de oplossing: Ernst en Bobbie worden het animatieteam van de camping. Maar of dat nou zo’n goed idee is…? Elke Ernst en Bobbie-show is een belevenis voor het hele gezin. Naast alle grappen en grollen die Ernst en Bobbie maken, kan iedereen uit volle borst meezingen met hun bekende liedjes van TV.

Kijk voor de exacte locaties en kaartverkoop van beide shows op ernstbobbie.nl.

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel is persbericht. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like