Follow:

Het Alfabet challenge perfum merken : P & R

2021hetalfabet-PR11a

Hoi..hoi…! …! De volgende letter is P & R. Eigenlijk moet letter Q maar ik kan nergens vinden dus letter Q sla over. Vorige alfabet klik A, B & C, D & E , F & G, H & I, J & K, L & M, N & O. Lees je meeP : Prada – La Femme Edp

2021hetalfabet-PR11ab 2021hetalfabet-PR11abb Prada la Femme is is een Oriëntaals Bloemige geur voor dames.
Topnoten: Magnolia, Bergamot en Wortelzaad
Middennoten: Plumeria, Tuberoos (Nachthyacint), Ylang-Ylang, Iris en Specerijen
Basisnoten: Bijenwas, Vanille en Vetiver.

Het letter P heb ik voor Prada gekozen. Ik was twijfel tussen dit en Prada candy maar ik dacht aah ik kies deze. De Candy ben ik wel ook benieuwd naar. Op mijn huid Fris bloemig en langzamer de bloemig is meer dominant. Ik vind niet zo bijzonder geur maar wel lekker. Het blijft niet redelijk goed hangen.

R: Roberto Cavalli – Nero Assoluto Edp

2021hetalfabet-PR11ac 2021hetalfabet-PR11acc Roberto Cavalli – Nero Assoluto is een Oriëntaals Bloemige geur.
Topnoten: Orchidee en Citrusvruchten
Middennoten: Vanille
Basisnoten: Ebbehout en Hout Noten

Op mijn huid ruikt ook fris bloemig met iets zoet en houtnoten vleugeltje. Ik vind het de geur is warm houtig en geschikt voor avond gebruiken maar ik draag ook overdag vooral als het weer een beetje koud is. Het blijft goed lang hangen. 2021hetalfabet-PR11aa Dat was het weer het alfabet challenge parfums. Op naar volgende letter dan is letter S & T.

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?
Share
Previous Post Next Post

You may also like