Follow:

Renesse vlog dag #1

2020aug1b

Zomervakantie van dit jaar zijn wij naar Renesse geweest, zoals elk hetzelfde vakantiehuis. Alleen blog ik over deze vakantie op die dag, wel heb ik dagelijks travel vlog gemaakt. Toch wil ik de foto`s die ik met smartphone heb gemaakt, wil ik hier toch laten zien. Kijk je mee2020aug1bb Vroeg in de morgen bereidden wij voor, alle spullen in de auto, de fiets en vergeet niet lekker bramen uit eigen tuin plukken. Als allemaal klaar was, vertrokken wij richting naar Zeeland. Het was droog maar nog niet zo veel zon. Onderweg at ik lekker fruit (bramen, gesneden mango, druiven) die ik in de koeltas bewaren. Toen wij in vakantiehuis scheen de zon en de temperatuur was wel warm genoeg. Djess speelde gelijk samen met zijn nichtje en natuurlijk glijbaan die naast huis staat. Echt ideaal voor kinderen. Na even uitgerust daarna gingen wij naar het strand. Vandaag voor het eerst dus naar het strand. 2020aug1bbb Djess speelde gelijk met de zand 2020aug1bbbb 2020aug1bbbbb 2020aug1bbbbbb Er lag hier en daar kwalen. 2020aug1bbbbbbb 2020aug1bbbbbbbb Het waaiend wel een beetje dus tijd voor vliegeren. 2020aug1bbbbbbbbb En ik zoals altijd zat onder de tent. Ik durfde het niet in de water, wel alleen voeten. Het was wel lekker fris water. Alleen voeten voelde het al heerlijk maar ik wilde nog niet nat en bovendien droeg ik geen bikini.

VLOG

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like