Follow:

BORN PRETTY Stamping Plates Nail Art Christmas L001

Born-PSL001a Vandaag de laatste image plate die ik aan jullie laten zien. Andere image plates kan je hier, hier, en hier terug te zien. Ook deze image plate in Kerst stemming heb ik gekozen. Kijk je verder mee

Born-PSL001aa Met opzet heb ik nog een image plate Christmast serie gekozen. Want is het soms lastig om leuke Christmast plaatje zelf te tekenen met nail art kwast. Met image plate is stuk makkelijker maar wel best veel werk. Stamping Plates Nail Art Christmas L001 heeft verschillende patroontje. Superleuk om je nagels op speciaal gelegenheid te versieren bijvoorbeeld tijdens kerstdagen. Natuurlijk mag je combineren met je eigen creatie. Born-PSL001aaa Superleuk Christmast patroontjes. Zeker omdat ik deze patroontjes nog niet in mij image plate stash heb. Met deze image plate kan je je nagels mooi vrolijke maken. Stamping Plates Nail Art Christmas L001 kost nu USD $2.99, te bestellen op website Born Pretty Store

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like