Follow:

Cadeautip : Kerstcadeaus onder €20

 photo RadbagNLkerstcadeaus_zpswl4syomq.jpg
Ho Ho Ho! Nog maar ongeveer twee maanden is de bekende dure maand namelijk maand December, want tja…in december denken wij altijd naar cadeaus. Na Sinterklaas cadeau dan komt Kerstcadeaus. Meestal is iedereen druk met voorbereiden voor feestdagen en dus geen tijd om naar de winkels te gaan maar geen probleem ik heb een tip voor jullie. Vanaf thuis kan je makkelijk online shoppen. Op Radbag.nl heb ik hieronder aantal leuke spullen onder €20 voor haar en hem uitgezocht. Kijk mee snel want nu nog genoeg tijd om ze te bestellen en snel even verstoppen tot Kerst is. Ik vind zelf fijn als van te voren de cadeau in huis al hebben dan kunnen focus bezig naar andere dingen doen. Ik heb met afbeeldingen zodat jullie kunnen zien, kijk maar verder hieronder


 photo RadbagNLkerstcadeaus1a_zpsngt1wul7.jpg
Kerstcadeau voor haar
1. Grow Me – zeg het met planten € 5,95 is leuk voor mensen met groene vingers hebben.
2. Sapsproeier voor citrusvruchten € 9,95 is erg handig voor keukenprinsje.
3. Eenhoorn plakbandhouder € 12,95 Hoe schattig dit plakbandhouder voor op je bureau.
4. Kattenspaarpot € 14,95. Keileuk spaarpot
5. Donut USB-bekerverwarmer € 15,95. Zit je vaak achter de bureau, dit is zeker leuk cadeautje zodat je kopje koffie of thee warm blijft.
6. Tweexy nagellakhouder € 19,95 voor nagellak liefhebber, is dit toch handig, zeker voor jou.

 photo RadbagNLkerstcadeaus1aa_zpsasukapit.jpg
Kerstcadeau voor hem
1. Cash Stash – Sleutelhanger met Geldverstopplaats € 8,95 Handig niet alleen voor geld maar ook misschien voor je boodschappenlijstje.
2.De koffiemok met het extra shot € 11,95 Voor koffie liefhebber met extra drankje/cognac in een schattig klein zakflaconnetje.
3. Scarab 5 in 1 gereedschapuitrusting € 13,95 De Scarab bestaat namelijk uit een knijptang , een kabeltang , een mes, een vijl, en een schroevendraaier. Superhandig gereedschappen binnen handbereik die iedereen dagelijks nodig heeft.
4. Tech Pen multifunctionele pen € 14,95 Nog superhandig gadget een pen met nuttige extra functies Schroevendraaier,Liniaal, Waterpas.
5. Retro videogamecontroller voor de tv € 19,95 Voor gamer dit gadget is superhandig om te hebben. De retro videogamecontroller voor de tv kun je gewoon ouderwets met een RGB-kabel in de tv steken en dan ben je klaar voor de gamen.
6. Wereldkaart om te krassen € 19,9 voor reisliefhebbers.

Deze kerstcadeau en gadgets voor haar en hem te bestelen op radbag.nl

Welke artikel(en) staan op je kerstcadeau verlanglijst?

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini  
Dit blogpost is in samenwerking met webshop geschreven

Share
Previous Post Next Post

You may also like