Follow:

CATRICE Trend Edition ‘Bohemia’ review


Vanaf oktober tot en met half november 2011, zal er weer een nieuwe trend edition van Catrice “Bohemia” in de winkels liggen. De Limited Edition “Bohemia” by CATRICE vertaalt de hippe new bohemian stijl uit de internationale modesteden naar het hier en nu. Ik heb er twee producten van Limited Edition “Bohemia” : Een oogschaduw en een lipgloss. Vandaag ga ik jullie ze laten zien.
C01 My Home Is My Sand Castle, C02 Yes, You Tan! €2,79
Mooi verpakking met daarop etnische printen. In de oogschaduw zitten er goud shimmer in. Van mij mag de pigmentatie veel beter zijn want de kleur vind ik het mooi. Hij kan als oogschaduw en ook highlighter.

Er zijn 4 kleuren verkrijgbaar in C01 My Home Is My Sand Castle, C02 Yes, You Tan!, C03 Bring me Terra Copper!, C04 Be Indiglow!.C01 My Home Is My Sand Castle €3,79
Op de zwarte dop zie je mooi etnische printen. In doorzichtige verpakking kan je zien de kleur van de gloss. Het ziet er shimmer uit in de verpakking maar op de lippen zie ik helemaal niks de shimmer. De gloss plakt niet en wat fijn is, de gloss heeft lekker geur, iets naar zacht zoete candy. De gloss is doorzichtig kleur, nude kleur. Ik voel me mijn lippen zacht aan. Ik vind het fijne gloss. Echt aanraders!

Er zijn 4 kleuren in C01 My Home Is My Sand Castle, C02 Yes, You Tan!, C03 Bring me Terra Copper!, C04 Looking Sunkissed

De trend edition Bohemia van Catrice ligt vanaf oktober tot half november in de winkels. Catrice is verkrijgbaar bij de Kruidvat.

Een of meerdere producten uit dit review/swatches zijn toegezonden door een PR bureau en een bedrijf

Share
Previous Post Next Post

You may also like