Follow:

Dagje uit : Doe`s gek

Doe`s Gek 2018
Geschreven door gastblogger : Een uitnodiging om gast blogger te zijn voor https://dhini.nl/ daar zeiden we geen nee tegen. Helemaal niet met dit te gekke evenement wat eraan zat te komen doe’s gek in de IJsselhallen te Zwolle. Een blik op de website te samen met de kids zag er al veelbelovend uit. Zoveel te doen, van dinoshow tot lego bouwen, kinderboerderij, bakken, spelen etc en vooral lekker gek doen!!

Op naar doe’s gek, eens kijken of de site waarmaakt wat het belooft!! IJsselhallen here we are!

Doe`s gek

Uiteraard hadden de boys als allereerste de gamehal ontdekt, van lego games tot just dance en ook niet te vergeten fort knight kwam aan bod.

Doe`s gek
Door na de volgende hal, het kindercircus kwamen we als eerste tegen, wat gaaf te zien, en wat doen ze het goed. Daarna mochten de kinderen zelf gaan acrobaten met hulp. Superleuk.

Doe`s gek
Ondertussen vermaakte onze jongste van 3 zich uitstekend op een van de vele springkussens. De schoenen zijn uitgegaan en niet meer aangegaan deze dag.

Doe`s gek
Op naar de volgende hallen waar we tot grote verrassing van de boys starwars figuren tegen het lijf liepen en een echte handtekening van stormstrooper binnen gesleept hebben ? er werd gelijk geroepen dat het de mooiste dag van hun leven was! Ondertussen werd ook de inwendige mens verzorgd, genoeg horeca aanwezig.

Doe`s gek
Maar al snel door, er was genoeg te zien en vooral genoeg te doen, de carrousel, de zweefmolen, het reuzenrad. Alles viel in de smaak. Superleuk deze kermisattracties. Nog meer springkussens, te gekke trampolines, genoeg uitdaging om vooral in beweging te zijn deze dag en dan niet te vergeten de crew. Die de kinderen echt super uitdaagden om maar vooral bezig te zijn. Heerlijk in beweging. Petje af voor deze jonge mensen, ze deden het geweldig!

Doe`s gek
Superleuke dino show, poseren met de bewegende dino.. COOL!! Knuffelen op de kinderboerderij, alwaar een echte boer en boerin aanwezig. Genieten van de jonge diertjes en vooral knuffelen. Zo lief, we namen ze het liefste mee naar huis toe. Nieuw voor ons en op het verlanglijstje voor de sint – Twickto, bouwstenen (Bricks) die je met koppelstukjes eenvoudig aan elkaar bevestigd en de geweldigste creaties mee maakt. Laat je fantasie de vrije loop!! We hebben geweldige creaties ervan gezien.

Doe`s gek
Ook voor de lego liefhebbers genoeg vertier, supergave creaties. Bouw zelf mee aan de hoogste lego toren. Maak je lego verzameling compleet. Alles is mogelijk. Klein en groot vermaakten zich hier uitstekend.

Duimpje omhoog
Is deze dag een aanrader? Zeker weten, wij zeggen dus doen en zetten alvast een remember in de agenda voor volgend jaar, want herfstvakantie 2019 we komen uiteraard weer.

Geen lange wachtrijen, amusement te over, geen overdosis drukte, goed kunnen parkeren (ook belangrijk, je wilt tenslotte geen half uur lopen) parkeerkaart a 5 euro en je staat zowat voor de deur. Entree 12,50 echter als je even googelt dan kom je al snel kortingscodes tegen!!

Wij zeggen doen!!
En vooral lekker gek doen, bewegen en genieten, dat hebben wij zeker gedaan!!

Bedankt Dhini voor deze leuke dag, we hebben genoten. (en vooral bewogen en gek gedaan ?)

Liefs,
Gatsblogger

  
Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Tweede editie van ‘Doe’s Gek’, hét kinderevenement van Noord-Nederland & Win 1x 4 kaarten

Share
Previous Post Next Post

You may also like