Follow:

Home : Posters aan de muur

2021posterstores7a

Hoi…hoi….! Posters zijn erg leuk om je kale muren vrolijk te maken. Een tijdje geleden (terug lezen) heb ik aantal posters al aan de muur opgehangen. En ik hoeft het ook niet de muur te boren. Yes! Zo blij dat de muur niet meet zo kaal. En vandaag laat ik aantal superleuke posters aan jullie zien. Kijk je mee2021posterstores7aaa Echt superblij en erg leuk dat ik weer aantal posters van posterstore mocht bestellen. De muren in de woonkamer is nog plek voor aantal posters. Maar deze keer heb ik voor grote posters gekozen. Deze keer heb ik voor nature posters uitgezocht. 2 nature posters in grote format (50x70cm) en drie in A4 formaat. Een van drie A formaat heb ik poster voor in de keuken. Ik heb geen grote keuken met grote muren maar ik vind de kruiden plaatjes erg leuk. Dus de planning ik ga de posters aan de muur bij de eettafel ophangen. Wat ik leuk is dat je bij de poster store de fotolijstjes gelijk kan bestellen. Net als de posters zijn er in verschillende afmetingen te bestellen. De fotolijstjes zijn in acht kleuren van goud tot walnoot kleur. Ik heb fotolijsten van eikenhout gekozen in grote formaat van 50×70 en 2 in A4 en 1 in 13×18. En 2 lijstjes van walnoot in formaat 30x40cm moet nog komen. Nog superfijn vind ik dat de fotolijsten hebben geen glas maar van duurzaam acrylglas, het stuk lichter. I love love it. Zelf zou ik heel graag oude fotolijstjes met de glas vervangen met acrylglas. 2021posterstores7aa Oh..ik ben echt superblij met de posters en ik heb eindelijk grote posters. Yes! Yes! Met dank aan poster store. En ik heb nog aantal verlanglijstjes posters namelijk posters abstracte en nog veel meer mooie posters. En graag iets grote formaat dan 50x70cm. De grote afmetingen is 70x100cm. Deze formaat staat in mij verlanglijstje.

De posters van poster store zijn op duurzame geproduceerd papier geprint van hoge kwaliteit en voor een betaalbaar prijsjes. Je wordt hebberig van als je daar rondsnuffelen. Er zijn verschillende thema`s en lijsten in verschillende formaten. Voor inspiratie kan je altijd op fotowanden op de webshop Poster Store kijken.

Ben je op zoek naar leuke mooie posters? Ik heb voor jullie kortingscode: DHINI40. Hiermee krijg je 40% korting op alle posters (excl selection). De code is geldig t/m 2 augustus. Wees snel dus!

Liefs, Dhini

   Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring.

bevat affie links
Share
Previous Post Next Post

You may also like