Follow:

DIY : CD case foto frame

CD case
CD case! Ik heb ze aantal in een doos. Ze zijn leeg want de CD zelf in de koffer. Voordat Extern harddisk bestaat, maakte mijn man back-up van de foto`s of documenten van mij site in de CD. Dus ik heb er genoeg CD case liggen (nou opgeruimd in de doos). Maar ik wil ze gebruiken als frame foto`s.

CD case
Wat heb je nodig :

– Leeg CD case
– Printer (ik heb alleen zwart wit ink printer, toen wel gekleurde printer had)
– Foto kopie papier of foto papier (action, kruidvat, bigbazar)
– Schaar
– Adhesive rubber plagum (action
– knutsel papier
– Foto`s

Eerst zoek de foto`s wat je wilt gebruiken. Bij mij mijn zoon Djess, wie anders 😀 Toen gebruik ik photoshop om CD formaat te maken en daarna via Canon programma zelf want ik had toen Canon printer. Maar nu de printer alleen zwart wit dus print de foto`s via Microsoft Word en plaat de foto en maak in CD formaat, klein formaat of polaroid formaat. Print de foto`s uit en knip het. Daarna sleep hem op de CD cover. Klaar is foto frame. De achterkant van de CD case plak de rubber plakgum dan plakt op muur.

CD caseHP en Brother printer 😀 Dus alleen dat op de muur de CD case foto frames 🙁

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like