Follow:

Djess 41 weeks

Onze baby boy is nu 41 weeks, niet meer baby boy zo te zien he..! Hij wordt knulletje!
Djess lacht :huahua: zo heerlijk hoewel wij met eenvoudige geluidjes maken. Wat ik trots op Djess dat Djess nu veel eten, uitpotjes (de meeste) en drinken uit zijn bekerjte (gewoon water).
Sinds kan omdraaien, kan ik niet meer rustig verschoon…elke keer draaien. En tegenwoordig is het lastig Djess aankleden, behalve omdraaien, Djess staat ook graag. Het is zo makkelijk om te staan en zijn handjes naar de plank goed vashouden. De plank boven comode is niet zo hoog want ben zelf niet zo lang dus…vandaar Djess kan makkellijk bereiken. Djess kan ook de laatste tijd knopje van de lamp kan uit en aan. De TV zet Djess ook aan en uit. Oja… zijn vriede tandjes komt eraan (op boven in het midden de rechte kant). En vandaag de eerste op autostoel zitten. Omdat Djess nog geen 10kg dus ik ziet achter van de autostoel 🙁 , niet Djess.


Wat nog lastig is…Djess`s slaapt…Ik bedoel…Djess`s slaapritme is om 8 uur naar bed. En Djess slaapt soms makkelijk maar een paar minutjes later…heeeuuuuaaaa…. wakker. En een van ons terug…..aaien Djess`s billentjes..slaapt weer maar zodra wij opstaan …en hup zijn hoofd omhoog en heeeuuuuaaaa….3x… (net als schilpad….hup de hoofd omhoog …kijkt naar link en recht…en heeuuuua…). Psssss Djess slaapt bij ons…in het midden

Share
Previous Post Next Post

You may also like