Follow:

Wat echt ontzettend lief van jullie my bezoekers

Een paar dagen terug heb ik gehoord van myn lieve man over wat een aantal van my bezoekers voor mij hebben gedaan. Hier wil ik jullie erg bedanken met alle moeite voor alles. Echt ontzettend lief van jullie :blowkiss2: Ik ben erg spraakeloos…(trannen uit in my ogen en diep in hart) met alles wat jullie voor mij best hebben gedaan. Helaas is het nog niet gelukt maar ik ga nog eens (duizen keer is niet genoeg, zo dankbaar ben ik) zeggen en ook namens myn lieve man en Djess …..bedaaaaaaaaaaaaankt voor jullie liefde voor ons. Heeeeeeeel erg bedankt :blowkiss2:
Rinah
Amber
Josephine
Deb
Sharon
Pauline
Danielle
Kim
Denise

Nogmaals bedankt voor gebaar van jullie liefde voor ons :blowkiss2:

Share
Previous Post Next Post

You may also like