Follow:

Djess : Bye krullen haar

New kapsel
Het weer wordt iets warm en de zon komt regelmatig de laatste dagen. Overal zie je vliegen en andere kleine beestjes. Niet omdat dat maar wij hebben al gepraat dat als het weer warm is, gaan wij Djessà krullen haar knippen. Djess weet al en een paar dagen zei hij al dat op vrijdag zijn krullen knippen. De ene kant vind ik zonde want het staat leuk bij hem, vind ik zelf maar aan de andere kant is best te lang genoeg. Als zijn haar nat, tot zijn ogen dus als hij bezig is in zwemles, lijkt hij last van heb want tja elke keer zijn lange haar naar voren. Elke keer zag ik dat hij met zijn hand de haren opzij doen. Ik zag dat toen mee kijkles. Vandaag is dus heb ik zijn krullen haar geknipt. Bye krullen haar! Zijn jullie benieuwd naar zijn nieuw kapsel? Kijk snel want ik heb voor en na op foto`s vaste gelegd.

New kapsel

Photography : Dhinivh – Canon 600D + Yongnuo 50mm

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like