Follow:

Photos : Di pantai

Pantai Hoek van Holland
Vorige zondag gingen wij naar het strand maar helaas was de wind te koud voor ons behalve voor Djess – artikel. Ik nam natuurlijk grote camera mee om de bedoeling wat foto`s te maken maar ik bleef zitten in de tent die gelukkig namen die ook mee. Toch heb ik aantal nature foto`s gemaakt en vandaag show ik ze.
Vandaag regen en wij blijven nog thuis. Vanmiddag gaan wij even naar wijkcentrum want er is wat daar. Wij willen weten wat is dat.

Hier zijn foto`s van afgelopen zondag op het strand

Pantai Hoek van HollandPantai Hoek van HollandPantai Hoek van HollandPantai Hoek van HollandPantai Hoek van HollandPantai Hoek van HollandPantai Hoek van HollandPantai Hoek van Holland

Ik mis wel andere dingen op foto`s vast te leggen, alleen weet ik niet wat (no inspiratie).

Photography : Dhinivh – Canon 600D + Yongnuo 50mm

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like