Follow:

ESSENCE herfst/winter 2017 (last minute cadeau)

Essence
Gisteren liet ik aantal Essence producten voor als Sinterklaas cadeautje die bijna komt. Je hebt nog tijd om ze in de winkel aan te schaffen of online. En vandaag laat ik nog aantal make-up producten van Essence zien die misschien leuk als Sinterklaas cadeautje of mag ook als cadeautje voor onder de boom. Kijk je mee

3 Essence Nagellak

Essence
Holo Rainbow Nagellak €2,89 is een nagellak vol met glitter en een mooie holografische effect. Met twee drie laagjes dekt de nagellak goed. De glitters effect geeft je feestelijke looks extra aandacht te krijgen. Er zijn in vijf kleuren beschikbaar.
Brushed Metals Nagellak €1,99 is een nagellak met satijn, mat en zand-effecten en ze hebben hele mooie tinten. Ik heb een brushed Metaal nagellak 05 I’m Cool With It. Het dekt goed in twee laagjes.
Metal Schock Sealing Top coat €2,99 is een milde topcoat op waterbasis om de metal shock nail powder mee te sealen. Maar het kan ook met elke andere nagellak worden gebruikt. Dat is wel en je hebt geen UV lampje nodig.
Metal schock nail powder €2,99 is een poeder maar het wordt nagellak met speciale effect. Ik heb alleen mirror, mirror on the nail, maar in de winkels zijn er nog andere varianten. De nail poeder zit in een klein transparant plastic doosje. Wees voorzichtig openen want verstuift er nogal wat. Als je nog geen sealing top coat heb , kan je blanke lak gebruiken. Volgens Essence na de nagellak heeft aangebracht kan je gelijk de nagel poeder aanbrengen, dus de nagellak is nog een beetje nat. Ik heb met oogschaduw spons de nagel poeder aangebracht. Maar bij mij werkt dit helaas niet goed, zie het resultaat op de foto, geen spiegel effect. Maar je kunt ook met je vinger de nagel poeder aangebracht worden. Ik heb geprobeerd op mijn witte nagellak die al een paar dagen gedragen en het werkt goed. Het resultaat zie je een spiegeling effect op je nagels. Leuk effect zo maar dit is helaas het meest rommelig, want je handen en vingers gaan echt helemaal onder de fijne glitters zitten. Deze nail poeder zijn in meerder kleuren beschikbaar.

Essence herfst/winter 2017

Essence
Drie Essence producten voor ogen zoals mascara, oogschaduw, eyeliner en browgel. Hieronder ga ik stuk per stuk meer hierover

Essence
Essence Vibrant Shock 05 Copper Up! Lash & Brow Gel €2,89 is product voor je wimpers en wenkbrauwen voor een iets extra kleurrijke looks geven. Toen ik hem zag, dacht ik dat een eyeliner was. Maar het is voor je wenkbrauwen en ook voor je wimpers. Op de foto heb ik deze brow gel in Copper Up op mij wenkbrauwen aangebracht. Dit product is erg leuk speciaal look creëren of look om naar het feest te gaan. Voor dagelijks zou ik hem dragen, misschien af en toe wel. Er zijn in vijf kleuren beschikbaar.

Essence
Essence Metal Shock 04 Supernova Eyeshadow €3,59 is een gel oogschaduw en het zit in een transparant verpakking. Deze oogschaduw is uniek en heeft crèmige textuur. Met sponsapplicator brengt de oogschaduw gemakkelijk aan en blend is ook geen moeite. Het blijft goed lang zitten. Op mijn ooglid heb ik deze oogschaduw in de zilvergrijs kleur aangebracht, zonder te blenden. Er zijn nog in andere kleuren beschikbaar.

Essence
Essence Superlast Deep Black Eyeliner €2,59 is een eyeliner in de kleur Deep Black. De eyeliner heeft een slimme siliconen-flock applicator die het makkelijk een lijntje te trekken. En wat een pigmentatie heeft deze eyeliner. Er zijn in drie kleuren beschikbaar.

Essence
Essence Instant Volume Boost Black Mascara €2.99 is in een paarse huls en heeft een volumeborsteltje. De mascara zorgt voor maximaal volume. En dat klopt ook echt! De mascara mijn korte wimpers zoveel lengte en volume. Er is in waterproof variant beschikbaar.

Full face met alle producten en ook producten van vorige blogpost, zie hier
Essence

Essence
Deze producten kan je in je je schoenen zetten of misschien samen stellen met andere Essence make-up producten voor cadeautje onder de kerstboom. Nu het nog kan om deze producten aan te schaffen in de winkel Kruidvat en Etos bij jou in de buurt of online. Welke Essence producten hierboven zou je willen in je schoenen?

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like

26 Comments

 • Reply Fleur

  Ik hoop de Essence Superlast Deep Black Eyeliner te krijgen! Ik heb nu een eyeliner stift, maar ga toch liever terug naar een kwastje
  Fleur´s last blog post ..K3 Love Cruise – Win kaartjes voor de premiere!

  06 December 2017 at 01:46
 • Reply Verena

  Gave items zeg!

  05 December 2017 at 19:39
 • Reply Eke

  Mooie look heb je gemaakt met deze producten!
  Eke´s last blog post ..Ik ben de slechtste huisvrouw ooit

  04 December 2017 at 21:21
 • Reply Nathalie - Volgmama

  Leuke producten. Een wenkbrauwgel ken ik nog niet. Zit dat fijn?

  04 December 2017 at 21:10
 • Reply Ilona Trenson

  Ik heb al deze producten ook #sorrynotsorry
  en ben er ook echt super tevreden over! Love them!

  Ilona

  04 December 2017 at 21:02
 • Reply Marie-Lise (Reislustig.be)

  Weer erg fijne producten van Essence. Ik ben fan van het merk 🙂
  Marie-Lise (Reislustig.be)´s last blog post ..Dit was november 2017

  04 December 2017 at 20:03
 • Reply Debbythechocoholic

  Ik zou ze allemaal willen testen. Maar van een wenkbrauw gel heb ik eigenlijk nog nooit gehoord, klinkt wel leuk.

  04 December 2017 at 19:42
 • Reply Nienke

  Wat een leuke budget producten! Geweldig zo die wenkbrauwen, kan je best goed hebben! Ik vind vooral de nagellakjes erg mooi.
  Nienke´s last blog post ..Treets Traditions Pure Serenity

  04 December 2017 at 16:57
 • Reply Laura Martens

  Ziet er super mooi uit! Alleen de wenkbrauwen met glitter zou ik zelf niet zo snel doen!

  04 December 2017 at 15:46
 • Reply Liset

  Die holografische nagellak ziet er wel heel erg mooi uit! Leuk voor de feestdagen.
  Liset´s last blog post ..Lekker op de bank hangen met de Hunkemöller Cosy collectie!

  04 December 2017 at 12:53
 • Reply Mieke | mieksmind

  de meeste artikelen heb ik ook ontvangen, leuk om ze ook bij jou te zien!
  Mieke | mieksmind´s last blog post ..PLOG Zaterdag High Tea Pilkington Den Bosch

  04 December 2017 at 11:36
 • Reply Marion

  Ik ben niet zo van de glitter make-up. Ik hoef dit dus niet in mijn schoen.
  Marion´s last blog post ..7 manieren om je autoruit ijsvrij te maken

  04 December 2017 at 09:33
 • Reply Natalie

  De nieuwe producten zien er weer heel leuk uit, vooral de nagellakjes spreken me aan!

  03 December 2017 at 21:52
 • Reply Vera

  Ziet er mooi uit! Zeker de groen/blauwe nagellak vind ik erg mooi.
  Vera´s last blog post ..Mijn november favorieten en niet zo favorieten

  03 December 2017 at 20:26
 • Reply Sofie

  De producten zien er allemaal erg leuk uit! Vooral de nagellakjes en de mascara voor de wenkbrauwen vind ik leuk.
  Sofie´s last blog post ..Rimmel London Dark Angel look

  03 December 2017 at 20:02
 • Reply La Green Cuisine

  Die nagellak is perfect voor de feestdagen! Ik houd sowieso van glitter 🙂

  03 December 2017 at 18:00
 • Reply petra

  Mooie look! Die lakjes zijn ook geweldig mooi!

  03 December 2017 at 17:51
 • Reply Tania

  Die nagellakjes zien er heel feestelijk uit
  Tania´s last blog post ..Sisley | Schoonheidsabonnement November

  03 December 2017 at 16:50
 • Reply Kiki Multem

  oehhhh dol op alles van essence!
  Kiki Multem´s last blog post ..Christmas Shopping in London

  03 December 2017 at 14:30
 • Reply Silkeblogs

  Superleuke items zitten er tussen, ik moet snel nog eens in het schap gaan kijken!
  Silkeblogs´s last blog post ..Video: Grote Boohoo Shoplog €300!

  03 December 2017 at 12:44
 • Reply Adine @ LekkerLevenMetminder.nl

  Ik vind die eyeliner er wel fijn uitzien! Momenteel heb ik er ook eentje van Essence en die bevalt me goed.
  Adine @ LekkerLevenMetminder.nl´s last blog post ..Planner Review: Happiness Planner (undated)

  03 December 2017 at 12:42
 • Reply nicole

  De prijzen zijn zeer vriendelijk moet ik zeggen. Die glitter nagellak vind ik heel leuk voor kerst.
  nicole´s last blog post ..46 nieuwe kledingstukken per jaar: kom jij daar aan?

  03 December 2017 at 12:27
 • Reply Yvonne

  Die brushed metal nagellakjes zijn echt mooi! Sta er regelmatig even naar te kijken als ik in de kruidvat ben.
  Yvonne´s last blog post ..N˚38 .Nature.

  03 December 2017 at 12:27
 • Reply nicole

  Ik vind deze producten er zo vrolijk uit zien. Dat spreekt me aan.
  nicole´s last blog post ..46 nieuwe kledingstukken per jaar: kom jij daar aan?

  03 December 2017 at 12:17
 • Reply Patricia

  Van glitter in mijn wenkbrauwen wordt ik niet heel blij, maar die nagellakjes zijn te gek!

  03 December 2017 at 12:02
 • Reply Elke

  Die mascara voor wenkbrauwen en wimper ziet er toch wel leuk uit!
  Elke´s last blog post ..Hugo boss // ma vie florale

  03 December 2017 at 11:45
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge