Follow:

Dagje uit : Jul & Julia Zomerweken Juliana toren

Jul & Julia zomerwerken Juliana toren
Geschreven door Jeannet: Afgelopen vrijdag mochten mijn dochter en ik met Dhini en Djess mee naar de Jul & Julia Zomerweken in Kinderpretpark Julianatoren. T/m vrijdag 31 augustus vier je in het pretpark echt op en top vakantie. Jul & Julia nemen je mee op wereldreis in de spectaculaire parkshow ‘Jul & Julia en de Reis om de Wereld’. Je kunt limbodansen met meneer Kaasgaaf en mee swingen met mevrouw Suikerspin tijdens haar Mexicaanse Dansshow.

Jul & Julia zomerweken Juliana toren
Het verhaal ‘Jul & Julia en de Reis om de Wereld’
In de nieuwe show ‘Jul & Julia en de Reis om de Wereld’, gaan de twee muizenvriendjes Jul & Julia samen met meneer Kaasgaaf en mevrouw Suikerspin op reis naar verre landen. En dat is niet om vakantie te vieren …. De boeven hebben namelijk weer iets nieuws bedacht om de baas van Kinderpretpark Julianatoren te worden. Zouden de twee muizenvriendjes de boeven te slim af zijn? Deze show is maar liefst vier keer per dag te zien in het Jul & Julia Theater en duurt ongeveer 25 minuten

Mexicaanse Dansshow en Limbo dansen
Mevrouw Suikerspin krijgt gegarandeerd het hele park aan het swingen. Met haar nieuwe gezellige zomerse nummer “Mexico-o-oh” zet ze samen met Jul & Julia het pretpark op de kop. Iedereen danst gegarandeerd mee! En meneer Kaasgaaf houdt het limbo touw steeds lager wanneer de kleine bezoekers al dansend en swingend er onderdoor gaan. Beide shows duren ongeveer 15 minuten en zijn te zien op het Torenpodium.

Jul & Julia zomerwerken Juliana toren
We kwamen die dag om 11 uur aan, het was druk en je kon niet meer parkeren bij het park zelf maar een kilometer verderop op de 2e grote parkeerplaats van de Julianatoren. Daar vandaan kon je met de speciale bus van de Julianatoren naar het park, binnen 5 minuten waren we op het park. En hoewel het dus druk was merkte je daar op het park niet zo veel van.

Jul & Julia zomerwerken Juliana torenJul & Julia zomerweken Juliana torenJul & Julia zomerweken Juliana torenJul & Julia zomerweken Juliana toren
Het is een heel gezellig/gemoedelijk pretpark. De attracties zijn geweldig: we zijn onder andere in de helikopter geweest, in het reuzenrad, Dino’s tour, Paardenbaan, Safaribaan, Spookslot en niet te vergeten de Caroussel waar je ook als volwassene een vrolijk gevoel van krijgt. Er zijn heel veel attracties, voor kleine kinderen maar ook voor de grotere kinderen. Voornamelijk wat oudere mensen staan bij de attracties en ze zijn allemaal behulpvaardig en aardig. Daarnaast zijn we ook naar de show van Jul & Julia en de Reis om de Wereld geweest met een aantal herkenbare liedjes waar we allemaal mee meegezongen hebben. Ook de show met meneer Kaasgaaf hebben we gezien terwijl we een suikerspin aan het eten waren.

Vlog

Als je even wilt uitrusten staan er genoeg bankjes aan de zijkant, en er zijn een aantal eettentjes waar je lekker wat kunt eten en drinken. Ook is er een groot grasveld waar je kunt zitten.

Jul & Julia zomerwerken Juliana toren
We kwamen tijd te kort en hebben enorm van deze dag genoten, de kinderen maar wij zelf ook! Deze park is echt een van onze atractie park. Wij willen zeker weer terug. Zo leuk! Tot volgende keer weer!

Kinderpretpark Julianatoren is de hele zomervakantie alle dagen geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur. Van 28 juli tot en met 19 augustus is de Julianatoren geopend vanaf 9:30 uur. Alle shows zijn bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen.

Dhini, bedankt dat we met jou mee mochten.

Jeannet

  
Volg jij mij al via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

  
Dit artikel is uitgenodigd. disclaimer | privacyverklaring.

Dagje uit : Cas de Ranger Live in Julianatoren

Share
Previous Post Next Post

You may also like