Follow:

Fashion Friday : Lachen

Djessvhoutfit
Vorige week zondag gingen wij weer lekker buiten wandelen. En voor mij kans om Djess`s dagelijks outfit op foto`s vast te leggen. Eerst planning gingen wij in het Biesbosch wandeling maken maar de grond dacht ik nat dus besloten wij in Wantijpark gingen wandelen. Daar is er speelpark dus Djess kunnen daar even spelen. Daarna wandelden wij rondje en tegelijkertijd foto`s maken. En gelijk foto`s gemaakt van mijn nieuwe sjaal. Meer foto`s zie je hieronder. Kijk gauw snel

Djessvhoutfit
Op de foto`s heeft Djess veel gelachen want hij zag wat zijn pa achter mij aan het lol maakte 😀 Djess droeg gewoon kleertjes die nog past voordat binnenkort weer andere maat moet kopen. En hij draagt zijn favoriete zachte pant/chill broek die ook een van mij favoriet als ik gewoon thuis werk. Maar Djess draagt het niet alleen voor in huis maar ook als naar school ga, gewoon dit soort broek wil Djess dragen. Voor afwisseling heb ik wel hoor gewone jeans broek voor hem al gekocht, alleen minder gebruik. Ach ja…die pant/chill broek lekker comfortabel alleen zou ik niet naar buiten dragen (af en toe misschien wel en heb ik ook dat gedaan).

Deze jas zal voor laatste keer gedragen worden. Het ziet al de mouwen korter uit. Ook de schoenen en dus binnenkort ga ik voor hem shoppen maar wacht op de sale 😀

WEARING : Pant – zeeman | Jas – Zara | Shoes – Mango

DjessvhoutfitDjessvhoutfitDjessvhoutfitDjessvhoutfit

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

Share
Previous Post Next Post

You may also like