Follow:

Essence “The Glow Must Go On ” palette by Serena

 photo 2016EssenceBeautylab1aa_zps088q4vms.jpg
Waarschijnlijk heb je al gehoord/gezien en misschien zelf al aangeschaft want vanaf deze maand juni Essence komt met een nieuwe collectie in samenwerking met vier internationale beauty bloggers. Een van hun is een Nederlandse blogger Serena van Beautylab.NL die werd uitgekozen om eigen palette en een eigen nagellak mocht ontwerpen! Woow..dat is toch te gek! Vandaag laat ik de nieuwe essence trend editie bloggers “the glow must go on” palette en de bijbehorende nagellak zien met swatches, foto’s en een full face look. Zijn jullie benieuwd naar? kijk snel verder

 photo 2016EssenceBeautylab1aaa_zpsgd8nnypj.jpg
De voorkant van het palette is leuk met daarop mooie illustratie die geïnspireerd door de luxueuze goud-mint-witte kleuren en sierlijke zelhi uit Marrakech, Marokko.

 photo 2016EssenceBeautylab1aaaaaa_zpsnsnhuvkh.jpg
De achterkant van het palette vind je ingrediënten en ook vind je beautytips van Serena.

 photo 2016EssenceBeautylab1aaaa_zpsjewrqua6.jpg
Als je het palette opent, zie je nog plastic bescherm. Wat fijn is dat!

 photo 2016EssenceBeautylab1aaaaaaaa_zpsxghj7brn.jpg
Daar zie je haar eigen handschrift dat maakt het palette iets persoonlijk van Serena. How cool is dat.

 photo 2016EssenceBeautylab1aaaaaaa_zpsppvkyvbh.jpg
Hier is hij dan het palette en er staan leuke namen op. Het palette bestaat uit een prachtige honey glow highlighter, twee matte oogschaduws cinnamon eyeshadow en sandalwood eyeshadow, glowing bronzer (drie warme kleuren die je los of gemengd kunt aanbrengen), een spiegeltje en een zacht kwastje.

 photo 2016EssenceBeautylab1aaaaa_zpseppxmly6.jpg
Een mini kwastje waarmee je de bronzer of highlighter aan kan brengen.

Hieronder de swatches:
 photo 2016EssenceBeautylab1ab_zpsdaedzcdg.jpg
honey glow highlighter (goudkleurige glans), twee matte oogschaduws cinnamon eyeshadow (matte en warme terracotta-peach tint) en sandalwood eyeshadow ( matte donkerbruine kleur). De pigmentatie mooi en het valt niet tegen, behalve de cinnamon eyeshdow is moeilijk te zien op mijn getinte huid.

 photo 2016EssenceBeautylab1ac_zpswmkysdw9.jpg
glowing bronzer (drie warme kleuren die je los of gemengd kunt aanbrengen). De bronzers zijn mooi , intens gepigmenteerd (los geswatched) en geeft prachtig shimmer, glans en glow effect.

 photo 2016EssenceBeautylab1acc_zpsx0j8uaef.jpg
De drie verschillende bronzers in warme kleuren samen geblend/gemengd en het effect is echt prachtig te zien. Zo beautiful!

 photo 2016EssenceBeautylab1ad_zpsixowv3ef.jpg
En een bijhorende nagellak in mooi helder turkoois “04 Shine Bright. De kleur geeft een erg fris en contrast met de kleuren uit het palette. De nagellak dekt goed in een laagje, droogt redelijk goed en het blijft zo’n 2-3 dagen mooi zitten.

 photo 2016EssenceBeautylab1ee_zps5w4yhu3a.jpg
Full face look met deze palette.

Essence The glow must go on palette by Serena vind ik heel erg mooi en zeker must have voor de zomer. Wat ook fijn is dat je glowing bronzers kleuren prima als als oogschaduw kunt gebruiken. Je kunt ze combineren met de matte oogschaduws. Van het hele palette ben ik verliefd op de Glowing Bronzer, highlighter en de matte oogschaduw sandalwood.

Het palette is al vanaf juni verkrijgbaar (zolang de voorraad strekt) voor €4,99 en de bijpassende nagellak Shine Bright is voor €1,89 bij Kruidvat en Trekpleister.

Heb je al hem gescoord?

P.S. Het palette The glow must go on bij Serena is al uitverkocht hier bij Kruidvat in de buurt.

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk, PR of bedrijf.

Share
Previous Post Next Post

You may also like