Follow:

Rosalpina – Gentle Scrub

2019-Rosalpina-Gentle-Scrub2a Een tijdje terug liet ik aan jullie de inhoud jouwbox 4 zien. In dit artikel laat ik een van beauty producten die in de jouwbox 4 zat. Een scrub voor je gezicht. Benieuwd naar? Lees je gauw mee

2019-Rosalpina-Gentle-Scrub2aa
Rosalpina – Gentle Scrub is ideaal voor het scrubben van opperhuid. Het verwijdert dode huidcellen en heeft kalmerende, balans herstellende werking door de aanwezigheid van kaasjeskruid den kamille-extracten. De jojoba plant zorgt voor het hele zachte scrub korreltje. Op vochtige huid masseer ik deze scrub rond over mijn gezicht. Na afgespoeld merk ik mijn huid heerlijk glad, soepel en heerlijk fluweelzacht aanvoelen.

2019-Rosalpina-Gentle-Scrub2aaa
Een hele fijne gezicht scrub. Dankzij een fluweelachtige textuur zou ik wel deze scrub dagelijks gebruiken. Deze pelleing is geschikt voor alle huidtypen, zelf de meest delicate huid. Het kost € 20,50 ( 75ml ) die je kan bestellen op de webshop piloucosmetics

Liefs, Dhini

Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like