Follow:

Rosalpina – Gentle Scrub

2019-Rosalpina-Gentle-Scrub2a Een tijdje terug liet ik aan jullie de inhoud jouwbox 4 zien. In dit artikel laat ik een van beauty producten die in de jouwbox 4 zat. Een scrub voor je gezicht. Benieuwd naar? Lees je gauw mee

2019-Rosalpina-Gentle-Scrub2aa
Rosalpina – Gentle Scrub is ideaal voor het scrubben van opperhuid. Het verwijdert dode huidcellen en heeft kalmerende, balans herstellende werking door de aanwezigheid van kaasjeskruid den kamille-extracten. De jojoba plant zorgt voor het hele zachte scrub korreltje. Op vochtige huid masseer ik deze scrub rond over mijn gezicht. Na afgespoeld merk ik mijn huid heerlijk glad, soepel en heerlijk fluweelzacht aanvoelen.

2019-Rosalpina-Gentle-Scrub2aaa
Een hele fijne gezicht scrub. Dankzij een fluweelachtige textuur zou ik wel deze scrub dagelijks gebruiken. Deze pelleing is geschikt voor alle huidtypen, zelf de meest delicate huid. Het kost € 20,50 ( 75ml ) die je kan bestellen op de webshop piloucosmetics

Liefs, Dhini

Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like

7 Comments

 • Reply Sandy

  Ik vind een goede scrub ook fijn, maar mijn huid wil het niet te vaak. Deze klinkt goed.

  01 March 2019 at 22:09
 • Reply Jessie | Business Blog School

  Elke dag scrubben kan mijn huid niet hebben. Ik vind het zelf wel heel lekker, maar 1x per week is het maximum.

  01 March 2019 at 11:43
 • Reply Melissa

  Ik ben dol op scrubs maar dan wat grovere benieuwd naar deze

  01 March 2019 at 09:26
 • Reply orriens nicole

  Fijn dat het ook geschikt is voor de gevoelige huid. Dat vind ik altijd wel heel belangrijk.

  01 March 2019 at 08:31
 • Reply Evelien

  Lekker korte maar krachtige review, haha! Hij klinkt heerlijk!

  28 February 2019 at 16:44
 • Reply Marleen

  Ruikt ie ook lekker?
  Marleen´s last blog post ..Kinderpyjama’s: Hier scoor je ze voor een leuke prijs!

  28 February 2019 at 16:27
 • Reply Henk

  en hoe is deze scrub in vergelijking met andere scrubs?
  Henk´s last blog post ..Wat een hulp

  28 February 2019 at 12:43
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge