Follow:

Familie : gewone dinsdag

Drie maanden al ging ik iedere dinsdag in eentje DJ ophalen. Vorige jaar ging ik samen met mijn nichtje L. Ze zit nu al in groep 1. En drie maanden al ga ik DJ ophalen zonder haar meer. Ik mis haar wel. Die klein stemmetje die altijd kletsen en zingen. Ik werd vrolijk van als ik DJ ophaalde, ook in de regen, de sneeuw, mistig en zone dagen. Ze is altijd vrolijk. Ik mis het wel!

2011 - 2014 L

Vier jaar lang mocht ik van mijn schoonzusje haar dochter L elke dinsdag oppassen. Niet alleen ik blij zijn maar ook mijn man en DJ. Vanaf ongeveer drie maanden mocht DJ samen met zijn nichtje niet alleen spelen maar ook samen gegroeid. En ik mocht twee keer leuke ervaring/bijzonder meemaken zoals pamper verschonen, huilende baby, begon te staan, lachen, rommelen met kids spullen, begon te lopen, haar verjaardagen en nog veel meer. Gelukkig mocht ik nog L oppassen toen DJ naar school begon “peuterzaal en begon groep 1”. Wij gingen samen met drieën L in kinderwagen zat en DJ liep naar school. Sommige dingen mis ik wel hoor, ze is echt vrolijk meid, veel lachen, giechelen, dansen, zingen. Super fijn dat wij natuurlijk met elkaar nog zien bij mijn schoonouders, familie verjaardagen en of zomaar bezoeken bij ons of bij hun huis. DJ en L vinden ook superleuk als weer terug zien na een dagen niet meer zien. DJ en L kletsen meestal gelijk ook over de school. Zo leuk! Ze zijn net als broer zusje. Ja..logisch want L vanaf drie maanden samen met DJ spelen. Soms wilden ze niet samen spelen maar een paar minuutjes laten speelden ze weer samen en lachen, kletsen. DJ maakt grappig en L lachen..lachen. L spring heel geod op trampoline en ze is niet bang voor slak, wormpjes en graag naar huis meenemen 😉 meid..meid toch! Op school gaat L goed en heeft er zin in. Haar moeder vertelde mij toen L op school moest tekeningen hoeveel persoon bij haar huis. Ze maakte vier personen inclusief mij Dhini staat erop de papier. Wat lief van L he! Het zou lang verhaal schrijven maar dat doe ik niet dus bij deze namens ons willen wij mijn schoonzusje en ook haar vriend bedanken dat wij L mochten oppassen. Super bedankt! Wij missen jou L. Dikke kus van ons!

2011 - 2014

Share
Previous Post Next Post

You may also like