Follow:

Fashion friday : Blooming o-neck

Outfit
Hallo allemaal…vandaag is vrijdag en dat betekent een fashion artikel. In dit artikel laat ik een leuke shirt met een print van bloemen. Kijk mee voor meer foto`s

Outfit
Deze Blooming o-neck shirt heeft kleuren zwart en geel. Niet echt felle geel, iets meer naar okergeel kleur. De bloemen print vind ik erg leuk. Deze shirt heeft lange mouwen en o-neck stijl, love it. Deze week is het weer lekker warm. I know that en je zou denken dat je niet lange mouwen met dit weer zou dragen. Maar deze shirt heeft een fijne stof (viscose) die je hem voor in de zomer ook kan dragen. Zeker voor mij persoonlijk. Voor de winter of Lente en Herfst zou ik deze shirt onder de trui of vest dragen want een beetje koud voor mij. De shirt zit er lekker en comfortabel. Ik draag maat S en de maat is goed en de lengte is ook prima. In dit geval niet crop stijl. Die stijl past niet meer bij mij. Voor casual look combineer je deze shirt met jeans en sneakers. Maar kan ook onder de rokje combineren. Deze shirt heb ik besteld bij webshop Didi.

Zou je deze shirt combineren met een rokje en zomer sandaal?

OutfitOutfitOutfitOutfit

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

  
Dit artikel bevat product(en) dat door bedrijf/merk is opgestuurd. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like