Follow:

MONSTER JAM® terug in De Kuip in Rotterdam & Win 1x 4 tickets

Monster Jam 2018
Monster Jam, spectaculaire motorsport evenement komt weer in Nederland. Hét evenement voor motorsportfans en voor de stoere jongens, papa`s en ook voor meiden. Het entertainment voor de hele familie. Op 30 juni 2018 vindt dit geweldige spektakel plaats in de Kuip in Rotterdam. Wat nog gaaf is een van mij bezoeker 4 tickets kan winnen. Je kan samen met je kids of nichtjes, neefjes naar geweldig spectaculaire motorsport evenement gaan kijken. Lees je gauw snel hoe kan je winnen.


Monster Energy
©2017 FMS – Deelnemende trucks onder voorbehoud

Onverwacht en onvergetelijk! In ’s werelds meest iconische locaties, zoals De Kuip, worden enorme parcours van modder gecreëerd met als enige doel de levensgrote trucks tot het uiterste te laten gaan. Ze vliegen door de lucht, bulderen over de heuvels en je zult versteld staan van alle manoeuvres die ze uithalen. Stiekem zou ik wel eens achter het stuur willen zitten van zo’n gevaarte. Tof!

El Toro Loco #1
©2017 FMS – Deelnemende trucks onder voorbehoud

Monster Jam is een van de weinige sporten waarbij mannelijke en vrouwelijke coureurs van wereldklasse gelijk zijn en strijden voor de winst op hetzelfde parcours. Dit jaar krijgen fans in het stadion ook de kans om via hun smartphone in real time te stemmen op de winnaar van de two-wheel en freestyle-wedstrijden.

MaxD #2
©2017 FMS – Deelnemende trucks onder voorbehoud

De Monster Jam® Pit Party voorafgaand aan de show is dé plek om dicht bij De Monster Jam ® de sterren van de show te komen. Een unieke kans om tijdens deze pre-show de monstertrucks te bekijken, de bestuurders te ontmoeten, om handtekeningen te verzamelen en foto’s te maken. “The place to be” voor de echte fans.

Praktische informatie
Tickets verkrijgbaar: vanaf 20,90 euro
Aanvang show: 15.00 uur
Aanvang Pit Party: 11.30 uur – 13.00 uur (toegang tot 12.30 uur)

Voor meer info over de show en over tickets kijk je op MonsterJam.com

Win 4 tickets t.w.v. € 171,60! (GESLOTEN)

Start je motor! Maak kans op 4 tickets voor Monster Jam in De Kuip Rotterdam op zaterdag 30 juni. In samenwerking met Feld entertianement mogen wij 4 tickets weggeven, 1 x 4 tickets Categorie 1 met een waarde van €42,90 per ticket. Wow..gaaf toch!

Wat moet je doen om te winnen?
– Laat een reactie achter op de Facebookpagina en hieronder in dit artikel

Extra kans : Like dhini.nl FB volg dhini.nl YT

Mag deze actie delen op Facebook, Twitter of Instagram (tag : @dhini.nl)
De voorwaarden voor deze Monster Jam 2018 winactie vind je hier.

De winactie loopt tot 25 april. De winnaar krijgt van mij een privé bericht waarop binnen 48 uur gereageerd, anders wordt er helaas een andere winnaar gekozen.

Succes!

Liefs,
Dhini

  
Volg jij mij al via Instagram, Facebook, Bloglovin, Youtube, Pinterest, Linkedin en/of Twitter?

Dit blogpost is tot stand gekomen door een samenwerking. disclaimer

Share
Previous Post Next Post

You may also like