Follow:

Fashion friday : #dhini_nlFashion – feb2019

2019-FFinsta-Dhini2a Het is tijd om mijn outfit te laten zien. Deze outfit laat ik al aan jullie zien, check mij instagram account. Toch wil ik hier nog een keer alles bij elkaar laten zien. Kijk je mee 2019dhininlmode Foto 1 : Trui zara en broek mango Foto 2 : jas zara Foto 3 : Bershka en broek Only Foto 4 : Pull bear en broek mango Foto 5 : trui zara en legging pull bear Foto 6 : trui zara 2019dhininlmode2aa Foto 1 : Winterboots aliexpress Foto 2 : hoodie zara Foto 3 : Trui zara, broek mango en jas bershka Foto 4 : shoes s.oliver Foto 5 : Jurkje Hema en broek mango Foto 6 : Jas zara, broek twinkel en enkellaarzen footway 2019dhininlmode2aaa Foto 1 : Hoodie zeeman, broek twinkel en boots footway Foto 2 : Hoodie C&A en jeans zara
Liefs, Dhini

Volg mij via Instagram | Facebook | Bloglovin | Youtube | Pinterest | Linkedin | Twitter ?

Dit blogpost bevat product(en) dat door bedrijven/merken/webshops is opgestuurd. disclaimer | privacyverklaring. Samenwerking/collaboration, advertentie en/of winactie organiseren? Dat kan! Ik werk graag samen met merken & bedrijven die bij mij passen. Mail naar dhininl@yahoo.com

Share
Previous Post Next Post

You may also like