Follow:

Fashion Friday : Flared jeans (gewonnen)

Untitled
Op 1 december zette ik een lijstje online adventskalender, lees hier. Vorige jaar heb ik ook aantal adventskalender meegedaan zoals Essence en op facebook. Na gegoogeld heb ik aantal online adventskalender gevonden en ook op facebook. Op derde dag heb ik meegedaan en ik heb gewonnen Vila. Yayyy!


Untitled
Ja.. ik heb Flared jeans. Dit is voor mij alle eerste gewonnen via adventskalender 😉 Graag iedere dag wat leuks winnen. De jeans is stretch en heerlijk zacht. Twee zakken voor en achter, voor mij is zeker handig. De jeans sluit met een knoop en rits. Ik heb in maat 28/30 of M

UntitledUntitled
Maar blijkbaar te lang voor mij. Dus ik moest hem even kort afknippen. In dit geval ben ik een jeans rijker 😉 Hopelijk win ik weer.

Untitled

Wearing : Broek – Vila (gewonnen op facebook) | shirt – H&M | Shoes – Sacha

Photography : Dhinivh – Canon 600D + Yongnuo 50mm

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like