Follow:

Nailpolish advent calendar challenge – day 11

 photo 2015Adventkalender11a_zpsanvdil3i.jpg
Het wordt kouder buiten maar je kunt op mij site leuk nailpolish advent calendar challenge genieten, toch want vandaag is de elfde dag van december en ik heb een nagellak van merk Sephora. Dit is dus de tweede van dezelfde merk die in bubbel zat – eerste.

 photo 2015Adventkalender11aa_zpsn49b779y.jpg
Nagellak of meer naar topcoat want de lak is shimmers en een beetje grof glitters. Op de duim heb ik drie laagjes gedaan maar het is niet zo pretty. Als top coat is hij wel prachtig. Dus ik breng op mijn gekleurde nagellak en ze worden stuk feestelijker met dit top coat.

 photo 2015Adventkalender11aaa_zps2czjkt5r.jpg
Op wijsvinger – Bourjois 47 Indigo for it | Middle vinger – OPI “Don`t Socra-Tease Me! | Ring vinger – Maybelline 354 Berry Fusion en pink vinger – MUA Midnight

Check morgen dag 12 op Deb – beautygoddess!

  
Fijne dag en geniet ervan!
Dhini

Share
Previous Post Next Post

You may also like